SOCKSforYOU

BAMBOO

Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana.

Solidea SocksForYou Bamboo

Istraživanje materijala, tehnologija najnovije generacije i profinjeni dizajn obilježja su SOCKSforYOU BAMBOO, nove kolekcije unisex dokoljeki izrađenih od tkanine bambusove viskoze, jednog od najfinijih prirodnih vlakana biljnog porijekla.

Ovaj se materijal ističe svojom održivošću: uzgoj ne uključuje gubitak resursa i ne zahtjeva pesticide i gnojiva. Zahvaljujući njegovoj upotrebi moguće je izraditi ​​vrlo lagane i prozračne tkanine, sposobne održati optimalnu tjelesnu temperaturu, kao i antimikrobna i antibakterijska svojstva.

Solidea je izradila tkaninu od bambusove viskoze za novi koncept dokoljenki, čija je kompresija zajamčena poliamidnim i elastanskim slojem zatvorenim između dva sloja bambusa, za posebno ugodan osjećaj u dodiru s kožom, odnosno, unutarnjim i vanjskim dijelom čarape. Ova struktura stvara "mikrookruženje" u tkanini koje omogućuje prozračnost i termoregulaciju kako bi koža uvijek bila suha.

U liniji Socks for you, istraživanje materijala kombinira se s prepoznatljivim talijanskim dizajnom. Uz osnovni model(OPERA) u crnoj ili bordo boji, dostupan je i drugi model u crnoj boji(TYPE) sa motivom slova abecede.
 

  • Solidea Facebook
  • Solidea Instagram

POPUSTI

Pratite našu facebook i instagram stranicu

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Kako Vam možemo pomoći?

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300,00 Kn

 © Copyright  2021 NAOS PLUS, J. Crnobori 103c, 52100 Pula, Hrvatska