SOCKSforYOU

BAMBOO

Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana.

Solidea SFY Bamboo

Istraživanje materijala, tehnologija najnovije generacije i profinjeni dizajn obilježja su SOCKSforYOU BAMBOO, nove kolekcije unisex dokoljeki i stopalica izrađenih od bambusove viskoze.

Bambusova viskoza jedno je od najfinijih prirodnih vlakana biljnog porijekla koje se ističe svojom održivošću: uzgoj ne uključuje gubitak resursa i ne zahtjeva pesticide i gnojiva. Zahvaljujući njegovoj upotrebi moguće je izraditi ​​vrlo lagane i prozračne tkanine, sposobne održati optimalnu tjelesnu temperaturu, kao i antimikrobna i antibakterijska svojstva.

Solidea SocksForYou Bamboo

Kompresija čarapa zajamčena je poliamidnim i elastanskim slojem zatvorenim između dva sloja bambusa, za posebno ugodan osjećaj u dodiru s kožom, odnosno, unutarnjim i vanjskim dijelom čarape. Ova struktura stvara "mikrookruženje" u tkanini koje omogućuje prozračnost i termoregulaciju kako bi koža uvijek bila suha.

U liniji Socks for you s prepoznatljivim talijanskim dizajnom dostupne su jednobojne dokoljenke(OPERA) u crnoj ili bordo boji, te model u crnoj boji(TYPE) sa motivom slova abecede.

Stopalice sadrže anatomsku kompresiju, te neće skliznuti s noge kod nošenja papuča ili drugih natikača. Dostupne su u jednobojnoj varijanti sa zaštitom za tetivu(Smart Fit) u crnoj i bijeloj boji, te sa motivom horoskopskih znakova(Freedom Zodiac) u crnoj i bijeloj boji.