top of page

Home / Samostojeće / Marilyn 140 Open Toe

Solidea kompresivne čarape bez prstiju

MARILYN 140 OPEN TOE

38,50 €

Otkrijte udobnost i stil s našim samostojećim čarapama od 140 dena, idealnim za tople ljetne dane. Ove čarape dolaze s inovativnim dizajnom otvorenih prstiju, savršeno prilagođenim za nošenje s japankama, pružajući iznimnu udobnost i prozračnost.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Izrađene su koristeći jedinstvenu tehnologiju koja osigurava da čarape ostaju čvrsto na mjestu, bez klizanja ili neugodnog pomicanja.

Otvoreni prsti ne samo da pružaju hladnoću i olakšanje nogama i stopalima tijekom vrućih ljetnih mjeseci, već su i posebno dizajnirane za osobe s osjetljivim prstima ili deformacijama prstiju, pružajući dodatnu udobnost i njegu. Diplomirana kompresija od 18/21 mmHg namijenjena je za medicinske svrhe, uključujući olakšanje i podršku nogama te prevenciju problema povezanih s venskom stazom.

Važno je naglasiti potrebu pravilnog održavanja ovih čarapa. Kako biste osigurali optimalno prianjanje i dugotrajnu upotrebu, preporučujemo redovito pranje silikonske trake s neutralnim deterdžentom. To će ukloniti sloj koji se stvara od fiziološkog znojenja na silikonu, osiguravajući da čarape pružaju savršenu potporu i udobnost tijekom nošenja.

Savršen spoj funkcionalnosti i elegancije, ove samostojeće čarape su idealne za svaku prigodu, bilo da se radi o casual dnevnim aktivnostima ili posebnim večernjim događanjima. Uživajte u udobnosti, stilu i zdravlju s našim samostojećim čarapama.

SASTAV

82% POLYAMIDE 18% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

SENZUALNOST I ZDRAVLJE U JEDNOM

Solidea Marilyn samostojeće čarape su vrhunac elegancije i funkcionalnosti. Bilo da ste u potrazi za kompresijskom podrškom koja umiruje umorne noge ili želite unijeti element glamura u svoj stil, ove čarape nude idealno rješenje. 

Opremljene su pažljivo kalibriranom kompresijom koja započinje na gležnju i postupno se smanjuje prema bedru. Ovaj dizajn ne samo da potiče učinkovitu cirkulaciju i pomaže u očuvanju zdravlja vaših nogu, već i umanjuje rizik od umora i iscrpljenosti mišića, često uzrokovanog dugotrajnim stajanjem ili sjedenjem. Teksturirana podloga ispod stopala dodatno pruža nježnu masažu sa svakim korakom, što je osobito korisno tijekom dugih radnih dana ili večernjih događanja.

Elegancija čipke i prozirnost materijala čine Solidea Marilyn čarape savršenim izborom za večernje izlaske i posebne prigode, dopunjujući svaku odjevnu kombinaciju sofisticiranim i luksuznim izgledom. No, njihova prava snaga leži u kombinaciji stila i zdravstvenih beneficija. Ove čarape su idealan izbor za žene koje žele istaknuti svoju eleganciju, ali isto tako cijene udobnost i zdravlje svojih nogu.

Uz Solidea Marilyn čarape, možete uživati u besprijekornom izgledu bez kompromisa na području udobnosti i funkcionalnosti. One predstavljaju primjer kako kvalitetan dizajn i inovativna tehnologija mogu transformirati svakodnevni odjevni predmet u nešto što istovremeno pruža ljepotu, udobnost i zdravstvenu korist.

MOGLO BI TE ZANIMATI