top of page

Home / Hulahopke / Essentia Bamboo Gladys

Kompresijske čarape od bambusa Solidea

ESSENTIA BAMBOO GLADYS

60,00 €

Bambusovo predivo ovih hulahopki osigurava neusporedivu mekoću koja podsjeća na topli zagrljaj, a istovremeno nudi prozračnost i regulaciju temperature, zahvaljujući čemu koža ostaje suha i svježa.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Otkrijte luksuz i udobnost s našim izuzetno mekanim, neprozirnim hulahopkama izrađenim od visokokvalitetnog bambusovog prediva. Dizajnirane s pažnjom, ove hulahopke nude udobnost i stil s graduiranom kompresijom od 15/21 mmHg, idealne za upravljanje i ublažavanje venskog i limfnog povratka. Ovim pristupom aktivno djeluju na prevenciju raznih poremećaja cirkulacije, uključujući edem, duboku vensku trombozu (DVT), varikozitet i limfedem.

Mekani elastični pojas ne ostavlja tragove na koži, pružajući savršeno pristajanje bez neugodnosti. Ravni šavovi, ojačana peta i nevidljivo spojeni prsti dodatno doprinose udobnosti i estetskom izgledu.

Idealne za svakodnevno nošenje, bilo da ste na poslu, u šetnji ili na večernjem izlasku, ove hulahopke pružaju savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i stila. Uživajte u osjećaju luksuza i udobnosti tijekom cijelog dana s našim sofisticiranim bambusovim hulahopkama.

SASTAV

74% BAMBOO VISCOSE 18% POLYAMIDE 8% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI