top of page
OBLIKUJ TIJELO HODAJUĆI

Silver Wave Slimming Sleeves

65,50 €

(493,51 kn)

Kompresivni mikromasažni rukavi smanjuju nakupine celulita, oblikuju i dreniraju ruke.
Savršeno udoban, ovaj steznik idealan je za cjelodnevno i svakodnevno nošenje. Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka.

Bakteriostatska vlakna s ionima srebra održavaju kožu čistom, suhom i zdravom.

Za idealni učinak preporučuje se svakodnevno nošenje, najmanje 8 sati dnevno. Dostupni u crnoj i champagne boji, kako bi ostali nevidljivi ispod odjeće.

BOJA:

VELIČINE (pogledati tablicu):

S / M / L

SASTAV:

80% POLYAMIDE, 20% ELASTANE

KOMPRESIJA:

Solidea Silver support steznik za gležanj
Zbogom celulitu

Anticelulitna linija proizvoda Silver Wave namijenjena je za oblikovanje, poboljšanje performansi i stvaranje glatkije, zategnutije siluete.
Bilo da idete u teretanu ili samo šetate gradom svaki pokret vrijedi dvostruko uz ove revolucionarne hlačice i tajice koje se mogu nositi ispod bilo koje odjevne kombinacije. Koristeći istu snažnu kompresiju koju liječnici propisuju nakon liposukcije, one u trenu oblikuju vašu siluetu dok pomažu vašim mišićima da rade najbolje.
Njihova patentirana tkanina s 3D valovima vrlo je fleksibilna tako da se možete savijati i rastezati s lakoćom. Masiraju kožu svakim pokretom kako bi potaknule cirkulaciju. Rezultat je kraće vrijeme oporavka nakon vježbanja, detoksificirana koža i smanjeni celulit. Osim toga, ioni srebra koji inaktiviraju
bakterije održavaju kožu svježom i suhom.

bottom of page