top of page

Home / Silver Wave / Silver Wave Slimming Sleeves

Solidea kompresivni steznik za ruke

SILVER WAVE SLIMMING SLEEVES

65,50 €

Kompresivni mikromasažni rukavi efikasno smanjuju nakupine celulita te oblikuju i dreniraju ruke. Izuzetno udobni, idealni su za cjelodnevno i redovito nošenje.

BOJE

VELIČINE

1-S / 2-M / 3-L

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Aktivna tkanina s mikromasažnim učinkom nježno urezuje brazde na koži, te dokazuje djelotvornost drenaže. Ove brazde nestaju unutar nekoliko sati, ostavljajući kožu glatkom i osvježenom. Tkanina obogaćena ionima srebra aktivno sprječava razvoj bakterija, čime održava kožu svježom.

Za optimalne rezultate, preporučuje se nošenje tijekom svih dnevnih aktivnosti - hodanja, vježbanja, sporta - najmanje 8 sati dnevno. Dostupne u bojama crnoj, noisette i champagne, dizajnirane su da ostanu neprimjetne ispod vaše odjeće.

SASTAV

80% POLYAMIDE, 18% ELASTANE, 2% PAMUK

ZNAČAJKE

  • Isprobajte posebnu valovitu tkaninu Silver Wave: njezina mikromasaža reaktivira vašu cirkulaciju, oblikuje tijelo i pomaže u eliminaciji tekućina.

 

  • Ova posebna tkanina pojačava i poboljšava učinke vaših tretmana ljepote.

  • Idealna za sportske aktivnosti: poboljšava performanse i pomaže u očuvanju energije.

Nema poznatih kontraindikacija u vezi s uporabom ovog medicinskog proizvoda ukoliko se pravilno koristi sukladno priloženim uputama. Ne koristite u slučaju preosjetljivosti na sastojke navedene na pakiranju.

ZBOGOM CELULITU

Linija anticelulitnih proizvoda Silver Wave je dizajnirana s ciljem oblikovanja tijela, poboljšanja fizičkih performansi i postizanja glatke, zategnute siluete. Ovi inovativnisteznici i tajice, idealne za nošenje ispod različitih odjevnih kombinacija, pružaju dvostruku korist sa svakim pokretom, bilo tijekom vježbanja, trčanja ili u šetnji gradom.

Koristeći snažnu kompresiju sličnu onoj koja se preporučuje nakon liposukcije, Silver Wave proizvodi učinkovito oblikuju tijelo, pružajući podršku mišićima da rade efikasnije. Njihova jedinstvena patentirana tkanina s 3D valovima osigurava fleksibilnost, omogućujući lako savijanje i rastezanje, a istovremeno masira kožu kako bi potaknula cirkulaciju. To dovodi do bržeg oporavka nakon vježbanja, detoksikacije kože i smanjenja celulita.

Uključivanje iona srebra u tkaninu pridonosi antibakterijskim svojstvima, čime se koža održava svježom i suhom. Silver Wave proizvodi su idealno rješenje za one koji teže zdravom i aktivnom načinu života, pružajući estetske i funkcionalne prednosti za postizanje i održavanje idealne figure.

MOGLO BI TE ZANIMATI