top of page

Home /Socks For You / Silk Bamboo Comfy

Solidea kompresijske čarape od svile i bambusa

SOCKS FOR YOU SILK BAMBOO COMFY

34,90 €

Unisex kompresivne čarape blage kompresije do pola lista kombiniraju funkcionalnost i luksuz, izrađene od spoja plemenite svile i bambusa. Ovaj jedinstveni dizajn uključuje odvojene prste, pružajući iznimnu udobnost i slobodu pokreta za svakodnevno nošenje.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Inovativna troslojna pletena tkanina naših čarapa stvara efekt sendviča, osiguravajući vrhunsku udobnost. Unutarnji sloj u dodiru s kožom izrađen je od čiste svile koja upija vlagu, sprječavajući neugodan osjećaj vlage na koži, dok srednji sloj od poliamida i elastana dodaje potrebnu podršku, a vanjski sloj od prozračnog, hipoalergenog bambusovog pletiva pruža iznimnu mekoću. Ova jedinstvena kombinacija materijala stvara "mikro-okruženje" unutar tkanine koje dopušta koži da diše i regulira temperaturu, održavajući je suhom. Dodatno, odvojeni nožni prsti omogućuju slobodu pokreta i efikasno apsorbiraju vlagu između prstiju, čime se smanjuje rizik od razvoja bakterija. Tkanina između prstiju je ne samo mekana i udobna, već i potporna, elastična i nevidljivo spojena s ostatkom čarape, čineći ih idealnim izborom za sportske aktivnosti i osobe s osjetljivom kožom. Ove čarape su također prikladne za blaže slučajeve venske insuficijencije, nudeći udobnost i podršku tijekom cijelog dana.

SASTAV

60% BAMBOO VISCOSE 19% POLYAMIDE 17% SILK 4% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

PAMETNE ČARAPE OD BAMBUSA

Otkrijte inovativne pametne, troslojne, kompresivne unisex sportske čarape do pola lista i niske čarape (stopalice) izrađene od bambusa, dizajnirane za aktivne pojedince. Super-mekani bambus koji se nalazi na vanjskoj strani osigurava iznimnu udobnost, dok sloj poliamida i elastana u sredini stvara efikasnu kompresiju. Ova kompresija aktivno potiče cirkulaciju, smanjuje umor u stopalima i nogama, te pridonosi poboljšanju općeg stanja i dobrobiti. Zahvaljujući prozračnosti bambusa, ove čarape također izvrsno reguliraju temperaturu, čineći ih idealnim izborom za sve vremenske uvjete.

Unutarnji sloj koji dolazi u dodir s kožom izrađen je od super-mekanog, hipoalergenog bambusa ili plemenite svile, ovisno o modelu čarapa, pružajući neusporedivu mekoću i udobnost. Bez obzira na to tražite li čarape za intenzivne sportske aktivnosti ili za svakodnevnu upotrebu, ovi modeli pružaju optimalnu podršku i udobnost. Savršeno pristaju uz kožu i pružaju maksimalnu funkcionalnost, naše sportske čarape su savršene za sve vrste aktivnosti, od trčanja, planinarenja do svakodnevnih šetnji i zadaća. Uživajte u udobnosti, stilu i performansama s našim inovativnim sportskim čarapama.

MOGLO BI TE ZANIMATI