top of page

Home / Tajice / Be You Tonic

Solidea kompresija

BE YOU TONIC MICROMASSAGE

120,00 €

Mikromasažne steznik-tajice za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležnja. Poboljšavaju tonus i izgled struka, stražnjice i bedara.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Trodimenzionalna tkanina vrši blagotvornu masažu koja potiče mikrocirkulaciju i pomaže u eliminaciji viška tekućine iz tijela. Tkanina stvara lagane reljefne linije na koži što potvrđuje učinak drenaže. Reljefne linije nestaju nekoliko sati nakon nošenja, a koža ostaje glatka.

Tkanina sadrži mineralni dodatak
FIR (Far Infrared Rays) koji stimulira prirodnu toplinsku energiju tijela, pretvara je u infracrvene zrake koje šalje natrag u tkivo kože s ugodnim učinkom kontrole temperature.
Tajice su namijenjene za kontrolu i ublažavanje venskog i limfnog povratka, kako bi se spriječio jedan ili više poremećaja cirkulacije (edem, duboka venska tromboza, proširene vene, limfedem).
Osmišljene su kao pomoć pri tretiranju narančine kore (celulita), za tretiranje lipedema, te kao pomoć tijekom dnevnih i sportskih aktivnosti.
Materijal je neproziran i elastičan, odlično prijanja uz tijelo te s antimikrobnim tretmanom kako bi se spriječila pojava neugodnih mirisa.

SASTAV

82% POLYAMIDE, 18% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Isprobajte posebnu valovitu tkaninu Silver Wave: njezina mikromasaža reaktivira vašu cirkulaciju, oblikuje tijelo i pomaže u eliminaciji tekućina.

 

  • Ova posebna tkanina pojačava i poboljšava učinke vaših tretmana ljepote.

  • Idealna za sportske aktivnosti: poboljšava performanse i pomaže u očuvanju energije.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

OBLIKUJ SVOJE TIJELO

Linija Be You predstavlja kombinaciju inovativnosti i visokih standarda kvalitete, usmjerenu na oblikovanje tijela i unaprjeđenje zdravlja nogu. Razvijena s ciljem da pruži optimalnu podršku i udobnost, ova linija koristi elastične materijale koji se savršeno prilagođavaju obliku noge. Njihova posebnost leži u sposobnosti omogućavanja koži da diše, čime se potiče termoregulacija i sprječava znojenje. Dodatno, proizvodi iz Be You linije su obogaćeni antimikrobnim tretmanom koji osigurava svježinu i higijenu, sprječavajući neugodne mirise čak i tijekom intenzivnih aktivnosti.

Dizajnirane kako bi zadovoljile potrebe aktivnih životnih stilova, ove tajice su idealne kako za svakodnevnu upotrebu tako i za sportske aktivnosti. Njihova svestranost i funkcionalnost čine ih savršenim izborom za žene koje cijene kvalitetu i udobnost, bez kompromisa na području stila. Bilo da se radi o odlasku u teretanu, trčanju ili jednostavno za dan proveden u gradu, Be You linija nudi proizvode koji prate i podupiru tijelo u svim njegovim pokretima, čineći svaku aktivnost ugodnijom.

MOGLO BI TE ZANIMATI