top of page

Home / Hulahopke / Venere 70

Kompresijske čarape Solidea

VENERE 70

23,00 €

Otkrijte udobnost i eleganciju s našim preventivnim 70 denskim hulahopkama. Izrađene od ugodne, meke teksture, one su savršen dodatak garderobi svake moderne žene.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Ove hulahopke su posebno preporučene za osobe koje provode dugo vremena stojeći ili sjedeći na poslu.

Uz stupnjevanu kompresiju od 12/15 mmHg, namijenjenu ne samo prevenciji zastoja krvi u nogama, već i za njihovo olakšavanje, ove hulahopke pružaju optimalnu podršku. Mekani pojas i anti-stresni uložak ispod stopala osiguravaju dodatnu udobnost, dok ravni šavovi i higijenski pamučni umetak doprinose cjelokupnom osjećaju komfora.

Blaga kompresija pomaže u održavanju svježine nogu tijekom dugih perioda sjedenja, stajanja ili putovanja.

Elegantno tkanje, uz ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom funkcijom, čini ove hulahopke ne samo udobnima, već i stilski privlačnima.

Idealne su za svakodnevno nošenje, pružajući i funkcionalnost i sofisticiran izgled.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI