top of page

Home / Hulahopke / Venere 30

Kompresijske čarape Solidea

VENERE 30

19,90 €

Venere prozirne hulahopke spajaju stil i udobnost, stvarajući gotovo neprimjetan osjećaj na koži. S blagom, postupnom kompresijom od 8/11 mmHg, osiguravaju da se vaše noge osjećaju energično i svježe.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Mekani, ne stežući pojas daje čist i besprijekoran izgled, dok antistresni uložak pruža udobnost stopalima. Prozračni pamučni umetak dodatno povećava udobnost nošenja.

Idealne za dugotrajno nošenje, bilo na poslu ili tijekom večernjih izlazaka, ove hulahopke su praktične, a pritom zadržavaju sofisticiran izgled. Njihova diskretna kompresija podržava cirkulaciju i umanjuje umor u nogama, a prozirnost pridonosi elegantnom izgledu vaše odjevne kombinacije.

S glatkim i prozirnim 30 denskim tkanjem, Venere hulahopke osiguravaju ugodnu mekoću uz dodir teksta. Dizajnirane su da naglase prirodnu ljepotu kože, s blagim sjajem koji stvara dojam meke, hidratizirane i zdrave kože. Blaga kompresija idealna je za olakšavanje umora nogu tijekom dugog sjedenja, stajanja ili putovanja.

Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom zaštitom čini ove hulahopke izuzetnim izborom za svaku prigodu, nudeći kombinaciju ljepote, udobnosti i funkcionalnosti.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI