top of page

Home / Tajice / Be You Icon

Solidea kompresija

BE YOU ICON PUSH-UP

79,00 €

Kompresivni steznik-tajice za potpuno oblikovanje tijela od struka do gležnja. Visokotehnološki anatomski gornji dio oblikuje struk i bokove, a potporna traka podiže stražnjicu (push-up efekt) kako bi postigli zavidnu siluetu. 


BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Tajice od bambusovog prediva pružaju iznimnu mekoću i udobnost na dodir, uz poticanje prozračnosti i regulacije temperature kože, čime se osigurava njezina svježina i suhoća. Namijenjene su za potporu venskom i limfnom sustavu te prevenciju različitih poremećaja cirkulacije, kao što su edem, duboka venska tromboza, varikozne vene i limfedem. Idealne za svakodnevnu i sportsku aktivnost, ove tajice osiguravaju vrhunsku udobnost i elegantno pristaju uz tijelo.

Dodatno su obogaćene antimikrobnim tretmanom.

SASTAV

51% BAMBOO VISCOSE 36% POLYAMIDE 13% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

OBLIKUJ SVOJE TIJELO

Linija Be You predstavlja sinergiju inovativnosti i visokokvalitetnih standarda, usmjerenu prema oblikovanju tijela, unaprjeđenju zdravlja i udobnosti nogu. Razvijena s ciljem da pruži optimalnu podršku i udobnost, ova linija koristi elastične materijale koji se savršeno prilagođavaju obliku noge, pružajući tako ne samo estetske, već i funkcionalne koristi.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, materijali omogućavaju koži da diše, čime se potiče termoregulacija i minimizira znojenje, što je ključno za udobnost tijekom cijelog dana. Proizvodi iz Be You linije su obogaćeni antimikrobnim tretmanom koji osigurava svježinu i higijenu, sprječavajući neugodne mirise čak i tijekom intenzivnih aktivnosti.

Dizajnirane kako bi zadovoljile potrebe aktivnih životnih stilova, ove tajice su idealne kako za svakodnevnu upotrebu tako i za sportske aktivnosti. Bilo da se radi o odlasku u teretanu, trčanju ili jednostavno za dan proveden u gradu, Be You linija nudi proizvode koji prate i podupiru tijelo u svim njegovim pokretima, čineći svaku aktivnost ugodnijom.

MOGLO BI TE ZANIMATI