top of page
OBLIKUJ TIJELO HODAJUĆI

Silver Wave Short

32,50 €

(244,87 kn)

Kompresivni steznik s mikromasažnom valovitom strukturom za tretman kod lokaliziranih nakupina celulita na bokovima i stražnjici.

Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka.
Ioni srebra u tkanini spriječavaju razvoj bakterija održavajući svježinu kože.
Koristiti tijekom dana za sve fizičke aktivnosti: hodanje, vježbanje, sport. Za idealni učinak preporučuje se svakodnevno nošenje, najmanje 8 sati dnevno.
Dostupne u crnoj i champagne boji, kako bi ostale nevidljive ispod odjeće.

BOJA:

VELIČINE (pogledati tablicu):

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

SASTAV:

80% POLYAMIDE, 18% ELASTANE, 2% PAMUK

KOMPRESIJA:

Solidea Silver support steznik za gležanj
Zbogom celulitu

Anticelulitna linija proizvoda Silver Wave namijenjena je za oblikovanje, poboljšanje performansi i stvaranje glatkije, zategnutije siluete.
Bilo da idete u teretanu ili samo šetate gradom svaki pokret vrijedi dvostruko uz ove revolucionarne hlačice i tajice koje se mogu nositi ispod bilo koje odjevne kombinacije. Koristeći istu snažnu kompresiju koju liječnici propisuju nakon liposukcije, one u trenu oblikuju vašu siluetu dok pomažu vašim mišićima da rade najbolje.
Njihova patentirana tkanina s 3D valovima vrlo je fleksibilna tako da se možete savijati i rastezati s lakoćom. Masiraju kožu svakim pokretom kako bi potaknule cirkulaciju. Rezultat je kraće vrijeme oporavka nakon vježbanja, detoksificirana koža i smanjeni celulit. Osim toga, ioni srebra koji inaktiviraju
bakterije održavaju kožu svježom i suhom.