top of page

HomeSocks For You / Merino Bamboo Rumba

Solidea kompresijske dokoljenke od merino vune

SOCKS FOR YOU MERINO BAMBOO RUMBA

40,00 €

Otkrijte vrhunsku udobnost s našim unisex dokoljenkama, izrađenim od izvrsne kombinacije bambusovog prediva i merino vune, uz stupnjevanu kompresiju od 18/24 mmHg, idealnim za svakodnevno nošenje.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Namijenjene medicinskim potrebama, ove dokoljenke pružaju više od same prevencije zastoja krvi u nogama. Njihova specijalna troslojna pletenina stvara "mikro-okruženje", koje dopušta koži da diše i regulira temperaturu, osiguravajući suhoću i udobnost. Unutrašnji sloj od mekog, prozračnog i hipoalergenog bambusovog prediva izravno dodiruje kožu, dok vanjski sloj od merino vune pruža odličnu prozračnost i toplinsku izolaciju. Sloj poliamida s elastanom, smješten između ovih prirodnih materijala, čini ih idealnim čak i za one osjetljive na vunu. Ove visokokvalitetne dokoljenke, s nevidljivo spojenim prstima, donose eleganciju i vrhunsku udobnost.Dostupne su u veličinama do broja stopala 49, ove dokoljenke su idealne za svakoga tko traži kvalitetu, udobnost i stil. Savršene su za svakodnevno nošenje, bez obzira na vašu rutinu ili aktivnosti.

SASTAV

43% MERINO WOOL 30% BAMBOO VISCOSE 16% POLYAMIDE 11% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZIMSKI SPOJ BAMBUSA I MERINO VUNE

Prozračne unisex dokoljenke kombiniraju bambusova i merino vlakna, nudeći vrhunsku udobnost i funkcionalnost. Unutarnji sloj bambusovih vlakana pruža mekoću, prozračnost i hipoalergenska svojstva, omogućujući izravan kontakt s kožom bez iritacija. Merino vuna, poznata po svojoj sposobnosti regulacije temperature i izolacijskim karakteristikama, smještena je u vanjskom sloju čarape, čime se osigurava održavanje topline, a istovremeno omogućuje koži da diše. 

Posebnost merino vune leži u njezinoj sposobnosti da prirodno regulira temperaturu, pružajući toplinu kada je hladno, a hladnoću kada je toplo. Merino vuna također ima prirodna antibakterijska svojstva, što pomaže u smanjenju neugodnih mirisa. Ove karakteristike čine dokoljenke idealnim izborom za one koji cijene prirodne materijale i traže odjeću koja se prilagođava različitim vremenskim uvjetima.

Uz to, troslojna struktura ovih dokoljenki dizajnirana je da bude udobna čak i za one koji obično ne podnose vunu u izravnom kontaktu s kožom. Slojeviti dizajn omogućuje optimalnu udobnost i funkcionalnost, dok se istovremeno osigurava trajnost i dugotrajna upotreba. Uz ovakvu kombinaciju materijala, dokoljenke pružaju idealnu ravnotežu između udobnosti, stila i zdravlja.

MOGLO BI TE ZANIMATI