top of page

Home / Hulahopke / Selene 70

Kompresijske čarape Solidea

SELENE 70

29,50 €

Preventivne 70 denske hulahopke, ugodne mekane teksture i posebnog gušćeg pletenja tkanine, pogodne za hladnije mjesece.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Ove 70 denske preventivne hulahopke, s ugodnom mekanom teksturom i posebno gusto pletenom tkaninom, idealne su za hladne mjesece, nudeći toplinu i udobnost. Njihov mekani antistresni potplat pruža iznimnu udobnost stopalima, dok tretman Aloe Vere tonira i regenerira kožu. Blaga kompresija ovih hulahopki pomaže u održavanju osjećaja svježih nogu tijekom dugih sati sjedenja, stajanja ili putovanja, čineći ih idealnim izborom za užurbane dane i putovanja. Dodatno, elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenska funkcija jamče kvalitetu i dugotrajnu higijenu. Sa svojom sofisticiranom izradom i funkcionalnošću, ove hulahopke su savršen spoj stila i praktičnosti za svakodnevno nošenje.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI