top of page

Home / Hulahopke / Essentia Merino Jasmine

Kompresijske čarape Solidea
Kompresijske čarape od merino vune Solidea

ESSENTIA MERINO JASMINE

70,00 €

Iznimno elegantne neprozirne hulahopke izrađene od plemenitog prediva merino vune, udobne nosivosti i stupnjevane kompresije od 13/18 mmHg.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Otkrijte luksuz i udobnost s našim neprozirnim, iznimno elegantnim hulahopkama izrađenim od kvalitetnog merino vunenog prediva. Ove hulahopke pružaju ne samo vrhunsku udobnost, već i graduiranu kompresiju od 13/18 mmHg, dizajniranu za upravljanje i ublažavanje venskog i limfnog povratka. To ih čini idealnim izborom za prevenciju i ublažavanje simptoma različitih poremećaja cirkulacije, kao što su edem, duboka venska tromboza (DVT), varikoziteti i limfedem.

Posebna značajka ovih hulahopki je merino vuneno predivo koje efikasno apsorbira tjelesnu vlagu i izbacuje je van, osiguravajući da vaša koža ostane suha i ugodna zahvaljujući efektu regulacije temperature. Unutrašnjost hulahopki izrađena je od mekane baršunaste mikrofibre, što ih čini savršenim izborom čak i za one koji ne podnose vunu direktno na svojoj koži.

Dizajnirane s mekanim elastičnim pojasom koji ne ostavlja tragove na koži, ravni šavovi, peta i nevidljivo spojeni prsti, ove hulahopke jamče maksimalnu udobnost i savršeno pristajanje. Opremljene su i s antimikrobnim tretmanom za dodatnu higijenu i svježinu.

SASTAV

62% MERINO WOOL 28% POLYAMIDE 10% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI