top of page

Home /Socks For You / Bamboo Smart Fit

SOCKS FOR YOU BAMBOO SMART FIT

15,90 €

Osjetite udobnost i prozračnost s našim unisex stopalicama, izrađenima od iznimno meke i najfinije bambusove viskoze, koja pruža osjećaj svježine i udobnosti cijelog dana. Ove stopalice su idealne za svakodnevno nošenje, pružajući kombinaciju mekoće, prozračnosti i udobnosti koja se savršeno prilagođava vašim stopalima.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Njihova jedinstvena struktura s poliamidnim i elastanskim slojem, smještenim između dva sloja bambusove tkanine, pruža kompresiju te dodatnu udobnost u dodiru s kožom, kako s unutarnje tako i s vanjske strane čarape. Ovaj složeni dizajn stvara "mikrookruženje" koje dopušta koži da diše, regulirajući temperaturu i održavajući je suhom. Stopalice su dodatno obogaćene udobnim stražnjim pojačanjem za zaštitu tetive, dok anatomska kompresija osigurava savršeno pristajanje stopalu.

Dostupne su u veličinama do broja stopala 49, čineći ih idealnim izborom za različite veličine stopala.

SASTAV

60% BAMBOO VISCOSE 19% POLYAMIDE 17% SILK 4% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

PAMETNE ČARAPE OD BAMBUSA

Otkrijte inovativne pametne, troslojne, kompresivne unisex sportske čarape do pola lista i niske čarape (stopalice) izrađene od bambusa, dizajnirane za aktivne pojedince. Super-mekani bambus koji se nalazi na vanjskoj strani osigurava iznimnu udobnost, dok sloj poliamida i elastana u sredini stvara efikasnu kompresiju. Ova kompresija aktivno potiče cirkulaciju, smanjuje umor u stopalima i nogama, te pridonosi poboljšanju općeg stanja i dobrobiti. Zahvaljujući prozračnosti bambusa, ove čarape također izvrsno reguliraju temperaturu, čineći ih idealnim izborom za sve vremenske uvjete.

Unutarnji sloj koji dolazi u dodir s kožom izrađen je od super-mekanog, hipoalergenog bambusa ili plemenite svile, ovisno o modelu čarapa, pružajući neusporedivu mekoću i udobnost. Bez obzira na to tražite li čarape za intenzivne sportske aktivnosti ili za svakodnevnu upotrebu, ovi modeli pružaju optimalnu podršku i udobnost. Savršeno pristaju uz kožu i pružaju maksimalnu funkcionalnost, naše sportske čarape su savršene za sve vrste aktivnosti, od trčanja, planinarenja do svakodnevnih šetnji i zadaća. Uživajte u udobnosti, stilu i performansama s našim inovativnim sportskim čarapama.

MOGLO BI TE ZANIMATI

bottom of page