top of page

Home / Dokoljenke Classic / Miss Relax 70

Solidea kompresijske dokoljenke

MISS RELAX 70

15,90 €

Prozračne i elegantne 70 denske dokoljenke glatkog tkanja za svakodnevni osjećaj lakoće u nogama. Blaga kompresija održava svježinu nogu kod dužeg sjedenja, stajanja ili na putovanju. 

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-L 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Dokoljenke od 70 dena s blagom stupnjevanom kompresijom od 12/15 mmHg ne samo da sprječavaju zastoj krvi u nogama, već i pomažu u održavanju svježine nogu tijekom dugotrajnog sjedenja, stajanja ili putovanja. Elegantno pletene s ravnim šavovima i opremljene Sanitized® higijenskom funkcijom, nude i udobnost i higijenu.

Ove prozirne, elegantne i svilenkaste dokoljenke su savršen izbor za moderne žene koje žele kombinirati dinamičnost i stil. Njihova kompresija pruža olakšanje i osjećaj lakoće tijekom cijelog dana, dok udobna pletena traka osigurava stabilno pristajanje. Antistresna podloga ublažava umor stopala, čineći ih idealnim za česte putnike. Spajajući funkcionalnost s elegancijom, ove dokoljenke su odličan izbor za svaku priliku.

SASTAV

80% POLYAMIDE 20% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

DOKOLJENKE ZA SVAKODNEVNU UDOBNOST

Elegantno dizajnirane kompresivne dokoljenke pružaju ne samo stil, već i iznimnu udobnost zahvaljujući postupnoj kompresiji. Ova specifična kompresija igra ključnu ulogu u održavanju učinkovite cirkulacije, posebno korisnu tijekom dugotrajnog sjedenja ili stajanja. Upravo ta karakteristika čini ove dokoljenke idealnim izborom za osobe koje provode mnogo vremena u sjedećem ili stojećem položaju, bilo na poslu ili tijekom dugih putovanja.

Preporučuju se i za situacije promjene tlaka, kao što su letovi avionom ili dugotrajna vožnja, gdje kompresija može pomoći u smanjenju rizika od venskih problema poput otekline ili duboke venske tromboze. Ove dokoljenke su pažljivo dizajnirane kako bi se osiguralo da pružaju stupnjevani pritisak od gležnjeva prema gore, potičući povratak krvi prema srcu i smanjujući umor u nogama.

Izrađene su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnu udobnost i izdržljivost, te su primjerene za svakodnevnu upotrebu. Njihov sofisticiran izgled omogućuje lako kombiniranje s različitim stilovima odjeće, pružajući tako modni dodatak koji je jednako funkcionalan koliko i estetski privlačan. Uz ove dokoljenke, možete uživati u udobnosti i podršci tijekom cijelog dana, bez obzira na vaše aktivnosti.

MOGLO BI TE ZANIMATI