top of page

Home / Ortopedija / Silver Support Ankle

Solidea kompresijski steznik za skočni zglob

SILVER SUPPORT ANKLE

19,90 €

Steznik za gležanj Silver Support Ankle čvrsto ali ugodno stabilizira skočni zglob, ublažava bol i oticanje, podržava mišiće oko zgloba i smanjuje vrijeme oporavka nakon treninga ili ozljede.

BOJE

VELIČINE 

S / M / ML / L / XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Čvrsta graduirana kompresija ublažava otekline, te pojačava cirkulaciju okolnog mišićnog tkiva.
Idealna je potpora za gležanj sportašima jer spriječava ozljede, te kao potpora nakon uganuća ili problema s ligamentima.
Izrađen je od mekane podatne tkanine, te tretiran ioniziranim atomima srebra koji spriječavaju razvoj bakterija kako bi se osigurala maksimalna svježina, prozračnost i zdravlje kože.
Anatomski oblik steznika osigurava savršeno prijanjanje, a glatko tkanje bez šavova njegovu nevidljivost ispod odjeće.

SASTAV

75% POLYAMIDE, 25% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Visokotehnološko rješenje za najbolju podršku vašim zglobovima.

 

  • Zahvaljujući mekoj i prilagodljivoj tkanini, ovi su steznici izuzetno udobni za nošenje, a posebno predivo s ionima srebra osigurava dugotrajnu svježinu.

  • Idealno za svakodnevnu upotrebu i za sport, jer pruža podršku bez ometanja vaših pokreta.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA KAO NAJBOLJA POTPORA ZA VAŠE ZGLOBOVE

Osigurajte zaštitu svojih zglobova i slobodu kretanja bez nelagoda ili rizika od istegnuća uz Solidea Silver Support liniju steznika. Ovi steznici su idealni za sportske aktivnosti, oporavak nakon ozljeda ili kao svakodnevna zaštita i podrška zglobovima. Bilo da vam je potreban kompresivni steznik za koljeno, gležanj, zglob ruke ili lakat, nudimo vam proizvode koji kombiniraju graduiranu kompresiju za poticanje optimalne cirkulacije i ublažavanje otekline, te prozračnu antibakterijsku tkaninu obogaćenu srebrnim ionima za održavanje svježine i suhoće kože. Steznici su također izvrsni za pružanje potpore u slučajevima ukočenosti povezane s artritisom, kao i za ublažavanje simptoma kod uganuća, tendinitisa i oštećenja ligamenata.

MOGLO BI TE ZANIMATI

bottom of page