top of page

Home / Silver Wave

SILVER WAVE 

Potiče drenažu i ciljano djeluje protiv celulita

ZBOGOM CELULITU

Linija anticelulitnih proizvoda Silver Wave dizajnirana je s ciljem oblikovanja tijela, poboljšanja fizičkih performansi i postizanja glatke, zategnute siluete. Ovi inovativni steznici i tajice, idealne za nošenje ispod različitih odjevnih kombinacija, pružaju dvostruku korist sa svakim pokretom, bilo tijekom vježbanja, trčanja ili u šetnji gradom.

Koristeći snažnu kompresiju sličnu onoj koja se preporučuje nakon liposukcije, Silver Wave proizvodi učinkovito oblikuju tijelo, pružajući podršku mišićima da rade efikasnije. Njihova jedinstvena patentirana tkanina s 3D valovima osigurava fleksibilnost, omogućujući lako savijanje i rastezanje, a istovremeno masira kožu kako bi potaknula cirkulaciju. To dovodi do bržeg oporavka nakon vježbanja, detoksikacije kože i smanjenja celulita.

Uključivanje iona srebra u tkaninu pridonosi antibakterijskim svojstvima, čime se koža održava svježom i suhom. Silver Wave proizvodi su idealno rješenje za one koji teže zdravom i aktivnom načinu života, pružajući estetske i funkcionalne prednosti za postizanje i održavanje idealne figure.

bottom of page