top of page

Home / Hulahopke / Micro Rete 70

Kompresijske čarape Solidea

MICRO RETE 70

25,90 €

Otkrijte savršenu harmoniju stila i funkcionalnosti s našim finim mrežastim hulahopkama od 70 dena. Ovaj elegantan i proziran model sa stupnjevanom kompresijom od 12/15 mmHg, spaja visoku modu s praktičnošću.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Dizajniran s posebnom pažnjom, ovaj model hulahopki nije samo usmjeren na medicinske svrhe, poput prevencije zastoja krvi u nogama, već i na pružanje maksimalnog olakšanja.

Solidea vam predstavlja ovaj moderni i atraktivan dizajn kao idealan način da dodate osobni i originalni pečat vašem stilu. Uz ove hulahopke, bit ćete u trendu s najnovijim modnim strujanjima, dok u isto vrijeme brinete o zdravlju i dobrobiti vaših nogu.

Idealne za spajanje elegancije, praktičnosti i udobnosti, ove hulahopke su savršen izbor za svakodnevno nošenje ili za posebne prigode. Njihova postupna kompresija učinkovito smanjuje umor i težinu u nogama, čineći ih idealnim za nošenje tijekom cijelog dana. Uživajte u savršenom skladu mode, udobnosti i zdravlja s našim mrežastim hulahopkama.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI