top of page

Home / Hulahopke / Burlesque 70

Mrežaste kompresijske čarape Solidea

BURLESQUE 70

30,00 €

Otkrijte kombinaciju elegancije i funkcionalnosti s našim prozirnim hulahopkama od 70 dena, koje dolaze s izuzetno privlačnim mrežastim uzorkom. 

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Ove hulahopke nisu samo stilski atraktivne, već i praktične, nudeći odmor i održavanje forme vaših nogu zahvaljujući diplomiranoj kompresiji od 12/15 mmHg. Ova kompresija je posebno dizajnirana za medicinske svrhe, pružajući više od same prevencije zastoja krvi u nogama.

Solidea s ovim novim modelom donosi svježi i neodoljivi prijedlog koji će obogatiti vašu garderobu. Personalizirajte svoj izgled s originalnim detaljem, ostajući ujedno u koraku s najnovijim modnim trendovima. Uz ove hulahopke, vaše noge ne samo da će izgledati sjajno, već će se i osjećati zdravo i odmorno.

Idealne za svakodnevno nošenje, poslovne sastanke ili posebne događaje, ove hulahopke pružaju savršenu ravnotežu između mode i udobnosti. S njima, možete dugotrajno stajati ili sjediti bez brige o umoru ili nelagodi u nogama. Solidea mrežaste hulahopke su pravi izbor za svaku ženu koja želi istaknuti svoj stil, ne zaboravljajući pritom na zdravlje i dobrobit svojih nogu.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI