top of page

Home / Hulahopke / Venere 140 Open Toe

Kompresijske čarape Solidea

VENERE 140 OPEN TOE

37,90 €

Otkrijte udobnost 140 denskih hulahopki sa stupnjevanom kompresijom od 18/21 mmHg. Dizajnirane s otvorenim prstima, savršen su izbor za ljetne dane, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja osigurava savršeno pristajanje. Ove hulahopke su posebno prilagođene za osobe s visokom osjetljivošću prstiju ili deformacijama prstiju.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Pružajući poboljšanje venskog i limfnog povratka, ove hulahopke su idealne za prevenciju i liječenje cirkulacijskih poremećaja poput edema, duboke venske tromboze, proširenih vena i limfedema. Mekani elastični pojas i higijenski pamučni umetak, zajedno s antimikrobnim tretmanom, dodatno povećavaju udobnost.

S glatkim tkanjem i umjerenom kompresijom, ove hulahopke bez prstiju pružaju ultraprozračan i prirodan izgled nogama, dajući osjećaj ugode i osvježenja. Posebno su prikladne za osobe s osjetljivim prstima ili deformacijama nožnog palca. Blaga kompresija pomaže u održavanju osjećaja svježine u nogama tijekom dugih perioda sjedenja, stajanja ili na putovanjima, čineći ih idealnim izborom za svakodnevno nošenje.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solideine hulahopke predstavljaju vrhunac tehnološke inovacije, sa sofisticiranim tkanjem koje uključuje graduiranu kompresiju. Ova kompresija ne samo da poboljšava cirkulaciju, već i djeluje preventivno protiv proširenih vena. Takav dizajn ne samo da laska vašoj figuri, već također značajno povećava razinu udobnosti i doprinosi održavanju zdravlja vaših nogu.

Svaki model iz naše kolekcije ima svoje jedinstvene značajke, no ono što ih sve ujedinjuje je izvanredna kvaliteta, elegancija i originalnost u tkanju. Osim toga, dugotrajnost naših proizvoda je osigurana, s trajnošću koja se dodatno produžuje pravilnom uporabom.

Njegujući vaše noge uz pomoć napredne tehnologije, Solidea hulahopke su savršen izbor za svakodnevnu upotrebu. Bilo da su namijenjene poslovnim sastancima, posebnim prilikama ili jednostavno za udobnost tijekom cijelog dana, svaki par pruža optimalnu podršku, udobnost i stil. Otkrijte različite modele i pronađite idealne hulahopke koje će zadovoljiti vaše potrebe i stil života.

MOGLO BI TE ZANIMATI