top of page

Home / Samostojeće / Marilyn 140

Solidea kompresivne čarape

MARILYN 140

34,50 €

Samostojeće čarape savršeno spajaju eleganciju i funkcionalnost. Prozirne nogavice s čipkastim rubom dodaju dašak sofisticiranosti svakom izgledu, dok mekana, rastezljiva silikonska traka osigurava da čarape udobno i sigurno stoje na mjestu.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Silikonski umetci osiguravaju da čarape udobno pristaju i ostaju na mjestu bez klizanja, dok elegantni čipkasti rub dodaje dozu sofisticiranosti vašem izgledu.

Stupnjevana kompresija od 18/21 mmHg, namijenjena medicinskim svrhama izvan same prevencije zastoja krvi u nogama, pomaže u ublažavanju umora i bolova, čineći čarape idealnim izborom za osobe koje provode puno vremena na nogama.

Anti-stresna podloga pruža dodatnu udobnost stopalima, što ih čini savršenima za dugotrajno nošenje, bilo da je riječ o posebnim prigodama ili svakodnevnom korištenju. Čarape su pogodne za svaku prigodu, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Za održavanje kvalitete i dugovječnosti, preporučuje se ručno pranje čarapa s neutralnim deterdžentom kako bi se spriječilo oštećenje silikonske trake. Samostojeće čarape pružaju idealnu kombinaciju udobnosti, stila i zdravlja.

SASTAV

82% POLYAMIDE 18% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

SENZUALNOST I ZDRAVLJE U JEDNOM

Solidea Marilyn samostojeće čarape su vrhunac elegancije i funkcionalnosti. Bilo da ste u potrazi za kompresijskom podrškom koja umiruje umorne noge ili želite unijeti element glamura u svoj stil, ove čarape nude idealno rješenje. 

Opremljene su pažljivo kalibriranom kompresijom koja započinje na gležnju i postupno se smanjuje prema bedru. Ovaj dizajn ne samo da potiče učinkovitu cirkulaciju i pomaže u očuvanju zdravlja vaših nogu, već i umanjuje rizik od umora i iscrpljenosti mišića, često uzrokovanog dugotrajnim stajanjem ili sjedenjem. Teksturirana podloga ispod stopala dodatno pruža nježnu masažu sa svakim korakom, što je osobito korisno tijekom dugih radnih dana ili večernjih događanja.

Elegancija čipke i prozirnost materijala čine Solidea Marilyn čarape savršenim izborom za večernje izlaske i posebne prigode, dopunjujući svaku odjevnu kombinaciju sofisticiranim i luksuznim izgledom. No, njihova prava snaga leži u kombinaciji stila i zdravstvenih beneficija. Ove čarape su idealan izbor za žene koje žele istaknuti svoju eleganciju, ali isto tako cijene udobnost i zdravlje svojih nogu.

Uz Solidea Marilyn čarape, možete uživati u besprijekornom izgledu bez kompromisa na području udobnosti i funkcionalnosti. One predstavljaju primjer kako kvalitetan dizajn i inovativna tehnologija mogu transformirati svakodnevni odjevni predmet u nešto što istovremeno pruža ljepotu, udobnost i zdravstvenu korist.

MOGLO BI TE ZANIMATI