top of page

Home / Dokoljenke / Active Energy

Kompresijske sportske čarape Solidea

ACTIVE ENERGY

32,50 €

Specijalno dizajnirane kompresivne dokoljenke za zaštitu i povećanje performansi kod svih sportskih aktivnosti.

BOJE

VELIČINE

1-S / 2-M / 3-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Povećajte svoje sportske performanse i osigurajte maksimalnu udobnost s našim specijalno dizajniranim kompresivnim dokoljenkama. Izrađene od inovativnog trodimenzionalnog valovitog mikromasažnog materijala, ove dokoljenke pružaju izvrsnu prozračnost kože, održavajući stopala suhima i na optimalnoj temperaturi. Aktivna mikromasaža tkanine revitalizira noge, a bakteriostatsko predivo sprječava širenje bakterija i nastanak neugodnih mirisa, čak i nakon dugotrajnog nošenja.

Namijenjene u medicinske svrhe, posebice u sportu, gdje smanjuju grčeve i sprječavaju nakupljanje mliječne kiseline. Solidea Active Energy dokoljenke, s patentiranim „valom“, ubrzavaju uklanjanje mliječne kiseline i potiču regeneraciju mišićnih vlakana, zadržavajući stopala suhima i bez mirisa. Tkanina stvara lagane brazde na koži kao dokaz drenaže, koje nestaju nakon nekoliko sati, ostavljajući kožu glatkom.

Idealne za razne sportske aktivnosti poput trčanja, biciklizma, nogometa i druge, ove dokoljenke su izvrstan izbor za sportaše koji traže optimalne performanse i brzi oporavak.

SASTAV

82% POLYAMIDE 18% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Isprobajte posebnu valovitu tkaninu Silver Wave: njezina mikromasaža reaktivira vašu cirkulaciju, oblikuje tijelo i pomaže u eliminaciji tekućina.

 

  • Ova posebna tkanina pojačava i poboljšava učinke vaših tretmana ljepote.

  • Idealna za sportske aktivnosti: poboljšava performanse i pomaže u očuvanju energije.

Nema poznatih kontraindikacija u vezi s uporabom ovog medicinskog proizvoda ukoliko se pravilno koristi sukladno priloženim uputama. Ne koristite u slučaju preosjetljivosti na sastojke navedene na pakiranju.

NEZAMJENJIV SAVEZNIK U SPORTU

Nošenje kompresivnih dokoljenki tijekom sportskih aktivnosti postalo je trend ne samo među atletičarima, već i preporučena praksa među stručnjacima za sportsku medicinu. Razlog leži u brojnim prednostima koje kompresivne čarape pružaju, od poboljšanja cirkulacije i oksigenacije mišića do smanjenja rizika od ozljeda i ubrzanja oporavka.

Kompresijske čarape dizajnirane su tako da pružaju postupnu kompresiju, najjaču u području gležnja, koja postupno slabi prema gore. Ovaj dizajn pomaže u borbi protiv gravitacije, potičući povrat venske krvi prema srcu i time poboljšavajući cirkulaciju. Bolja cirkulacija znači više kisika za mišiće, što može smanjiti nastanak mliječne kiseline i umanjiti mišićni umor i bolove tijekom i nakon intenzivnih fizičkih aktivnosti. 

Nošenje kompresivnih čarapa nije samo za vrhunske sportaše. Amateri i rekreativci također mogu imati znatne koristi od njih, bilo da se radi o dugim šetnjama, trčanju, biciklizmu ili bilo kojoj drugoj aktivnosti koja stavlja pritisak na noge. Integriranjem kompresivnih dokoljenki u sportsku opremu, možete povećati svoje šanse za postizanje boljih rezultata, smanjiti rizik od ozljeda i uživati u bržem oporavku.

U svijetu sporta gdje su marginalne prednosti često ključ uspjeha, kompresivne dokoljenke predstavljaju jednostavan, ali učinkovit alat za optimizaciju vaših fizičkih sposobnosti i dobrobiti.

MOGLO BI TE ZANIMATI