top of page
RELAX LINIJA KOMPRESIVNIH ČARAPA

Active Energy

32,50 €

(244,87 kn)

Specijalno dizajnirane kompresivne dokoljenke za zaštitu i povećanje performansi kod svih sportskih aktivnosti.

Primjena kompresijske odjeće u sportu služi povećanju performansi sportaša i bržem oporavku. Solidea je, kao i uvijek, otišla korak dalje: Active Energy dokoljenke s patentiranim „valom“ omogućavaju brže uklanjanje mliječne kiseline i regeneraciju mišićnih vlakana, suha stopala bez neugodnih mirisa.
Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka.

Za sve sportske aktivnosti: trčanje, biciklizam, nogomet...

BOJA:

VELIČINE (pogledati tablicu):

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

SASTAV:

82% POLYAMIDE, 18% ELASTANE

KOMPRESIJA:

Solidea Silver support steznik za gležanj
Active Energy

Ove sportske kompresivne čarape do koljena su energizirajuće i dizajnirane su da potaknu cirkulaciju prije nego što uopće počnete vježbati. Sadrže graduiranu kompresiju koja pojačava cirkulaciju kako bi se osiguralo da vaši mišići nogu ostanu potpuno obogaćeni kisikom.
To spriječava nakupljanje mliječne kiseline i grčeve, osigurava bolju funkcionalnost mišića, te smanjuje vrijeme oporavka. Izrađene su od 3D tkanja koje masira i tonizira kožu dok joj istovremeno omogućuje da diše, a bakteriostatska tkanina spriječava rast bakterija, za dodatnu svježinu.

bottom of page