top of page

Home / Hulahopke / Wonder Model 30

Kompresijske čarape Solidea

WONDER MODEL 30

25,50 €

Ove 30 denske hulahopke nude posebnu podršku s elastičnim trakama koje podupiru lumbalni dio leđa, definiraju bokove, te ističu i podižu stražnjicu, oblikujući struk za stvaranje savršene siluete.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

S blagom stupnjevanom kompresijom od 8/11 mmHg, namijenjenom medicinskim svrhama osim prevencije zastoja krvi u nogama, ove hulahopke pružaju olakšanje i održavaju svježinu nogu tijekom dugih perioda sjedenja, stajanja ili na putovanjima. Njihovo elegantno tkanje, ravni šavovi i Sanitized® higijenska funkcija osiguravaju dodatnu udobnost i higijenu.

Idealne za svaku priliku, naše pametne i stilizirane hulahopke trenutačno transformiraju vašu figuru, pružajući izuzetnu udobnost. Jedinstvene gaćice s oblikujućim efektom na trbuh, bokovima i bedrima te podrškom na stražnjem dijelu dodatno naglašavaju vašu stražnjicu. Prozirnost nogavica s finom kompresijom pruža ne samo stil, već i medicinsku korist, čineći ih savršenim izborom za dugotrajno nošenje.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI