top of page
Solidea, Enzo Pinelli

SOLIDEA

KVALITETA I CERTIFIKATI

Iskrena želja da vlastitim vještinama poboljša kvalitetu života ljudi oduvijek je bila pokretačka snaga poslovanja Enza Pinellija. 

Materijali vrhunske kvalitete, vrhunski proizvodni procesi, stalne kontrole kvalitete proizvoda, učinkovita i inovativna usluga za korisnike: ovim karakteristikama SOLIDEA proizvodi nude rješenja koja kreiraju trendove i na najbolji način tumače očekivanja pažljive i zahtjevne međunarodne klijentele.

 

"SOLIDEA - The glamour of well-being" (Solidea - glamur dobrobiti) je CE certificirana marka.

 

Calzificio Pinelli ima certifikat ISO 9001 koji jamči ekskluzivnu liniju čarapa i tajica s posebnim karakteristikama koje ispunjavaju posebne zahtjeve i ima certifikat ISO 13485 kao medicinski uređaji klase I.

Tvrtka je dobila i američki FDA certifikat.

 

Svi proizvodi iz kolekcije SOLIDEA imaju OEKO-TEX certifikate koji jamče netoksičnost kemikalija koje se koriste u procesu bojenja.

"Nitko se to nije usudio učiniti prije nas. Sada nas mnogi pokušavaju kopirati"

Enzo Pinelli

Solidea certifikati

Međunarodni patenti

Inovativni duh, kontinuirano istraživanje i pažnja prema zahtjevima konkurentnog i stalno razvijajućeg tržišta doveli su SOLIDEU do stvaranja posebne mikromasažne trodimenzionalne tkanine s valovima s međunarodnom zaštitom patenta.

Ova tkanina, u dodiru s kožom i uz učinak prirodnih pokreta tijela, vrši nježnu masažu kože koja potiče potkožnu mikrocirkulaciju i limfnu drenažu. To poboljšava izgled kože i zona zahvaćenih celulitisom, a također tonizira mišiće i pogoduje venskom refluksu.

 

Na međunarodnoj razini tvrtka je također registrirala veliki broj drugih patenata koji se primjenjuju u mnogim proizvodima kao što su Solidea Therapeutic, Curvy, Wonderful Hips High-Waist Shaper i Night Wellness linije.

bottom of page