top of page

Home / Hulahopke / Venere 140

Kompresijske čarape Solidea

VENERE 140

32,50 €

Otkrijte savršenu kombinaciju stila i podrške s našim prozirnim 140 denskim hulahopkama elegantnog dizajna. 

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Sa stupnjevanom kompresijom od 18/21 mmHg, one su razvijene ne samo za prevenciju stagnacije krvi u nogama, već pružaju i dodatne medicinske koristi. Njihov antistresni uložak pruža zaštitu i masažu za stopala, dok mekani, ne stežući pojas nudi čist i uglađen izgled. Osim toga, prozračni pamučni umetak dodatno povećava udobnost ovih 140 denskih hulahopki s finim tkanjem koje nude umjereno jaku kompresiju.

Ove hulahopke efektivno djeluju u sprječavanju patoloških stanja vena te istovremeno elegantno oblikuju vaše noge. Blaga kompresija osigurava očuvanje svježine u nogama pri dugotrajnom sjedenju, stajanju ili tijekom putovanja.

S njihovim elegantnim tkanjem, ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom zaštitom, ove hulahopke predstavljaju idealan izbor za svakodnevnu upotrebu, kombinirajući udobnost, funkcionalnost i sofisticiran stil.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI