top of page

Home / Dokoljenke Classic / Relax Unisex 70 Open Toe

Solidea kompresijske dokoljenke bez prstiju

RELAX UNISEX 70 OPEN TOE

19,90 €

Otkrijte udobnost i olakšanje s našim Relax dokoljenkama, idealnima za one koji provode veći dio dana sjedeći ili stojeći. Dizajn s otvorenim prstima omogućuje stopalima da dišu, održavajući dobrobit i ugodu čak i tijekom najtoplijih mjeseci.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Dokoljenke od mekane, neprozirne rebraste pletenine graduirane kompresiju od 12/15 mmHg, savršene ne samo za medicinske potrebe, već i za udobnost u svakodnevnom nošenju. Ove dokoljenke posebno se ističu zahvaljujući otvorenom dizajnu prstiju, koji pruža dodatnu udobnost i svježinu, idealno za toplije dane ili osobe s osjetljivim prstima.

Udobno pleteni pojas osigurava da dokoljenke čvrsto stoje na mjestu bez ostavljanja tragova na koži, dok antistresna podloga ublažava umor stopala, čineći ih savršenim za dugotrajno nošenje, osobito za osobe koje puno putuju.

Jedinstvenost ovih dokoljenki leži i u upotrebi fino rebrastog prediva tretiranog aloe verom, koje hidratizira kožu sa svakim korakom. Ove elegantne dokoljenke s otvorenim prstima savršen su spoj funkcionalnosti, stila i udobnosti, idealne za one koji žele očuvati svježinu i udobnost nogu kroz cijeli dan.

Dostupne do broja stopala 49.

SASTAV

82% POLYAMIDE 18% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

DOKOLJENKE ZA SVAKODNEVNU UDOBNOST

Elegantno dizajnirane kompresivne dokoljenke pružaju ne samo stil, već i iznimnu udobnost zahvaljujući postupnoj kompresiji. Ova specifična kompresija igra ključnu ulogu u održavanju učinkovite cirkulacije, posebno korisnu tijekom dugotrajnog sjedenja ili stajanja. Upravo ta karakteristika čini ove dokoljenke idealnim izborom za osobe koje provode mnogo vremena u sjedećem ili stojećem položaju, bilo na poslu ili tijekom dugih putovanja.

Preporučuju se i za situacije promjene tlaka, kao što su letovi avionom ili dugotrajna vožnja, gdje kompresija može pomoći u smanjenju rizika od venskih problema poput otekline ili duboke venske tromboze. Ove dokoljenke su pažljivo dizajnirane kako bi se osiguralo da pružaju stupnjevani pritisak od gležnjeva prema gore, potičući povratak krvi prema srcu i smanjujući umor u nogama.

Izrađene su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnu udobnost i izdržljivost, te su primjerene za svakodnevnu upotrebu. Njihov sofisticiran izgled omogućuje lako kombiniranje s različitim stilovima odjeće, pružajući tako modni dodatak koji je jednako funkcionalan koliko i estetski privlačan. Uz ove dokoljenke, možete uživati u udobnosti i podršci tijekom cijelog dana, bez obzira na vaše aktivnosti.

MOGLO BI TE ZANIMATI