top of page

Home / Dokoljenke Classic / Relax Unisex 140

Solidea kompresijske dokoljenke

RELAX UNISEX 140

40,90 €

Otkrijte udobnost i eleganciju s našim neprozirnim dokoljenkama od rebraste pletenine, savršenim spojem mekoće i funkcionalnosti uz graduiranu kompresiju od 18/23 mmHg.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Neprozirne dokoljenke, izrađene od rebraste pletenine, pružaju jedinstvenu mekoću koja osigurava udobnost nogama tijekom cijelog dana. Graduirana kompresija od 18/23 mmHg pomaže u održavanju zdravlja nogu. Udobna pletena traka na gornjem rubu dokoljenki osigurava da one savršeno pristaju bez ostavljanja tragova, pružajući stabilnost bez pritiska na kožu. Anti-stresni uložak unutar dokoljenki umiruje i pruža dodatnu udobnost stopalima, čineći ove dokoljenke idealnim izborom za dugotrajno nošenje, posebno za osobe koje često putuju ili provode mnogo vremena na nogama. Ova kombinacija udobnosti, stila i funkcionalnosti čini ih savršenim dodatkom za svakodnevni nošenje, pružajući ne samo zdravstvene koristi već i estetsku vrijednost.

Dostupne do broja stopala 49.

SASTAV

45% COTTON 30% POLYAMIDE 25% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

DOKOLJENKE ZA SVAKODNEVNU UDOBNOST

Elegantno dizajnirane kompresivne dokoljenke pružaju ne samo stil, već i iznimnu udobnost zahvaljujući postupnoj kompresiji. Ova specifična kompresija igra ključnu ulogu u održavanju učinkovite cirkulacije, posebno korisnu tijekom dugotrajnog sjedenja ili stajanja. Upravo ta karakteristika čini ove dokoljenke idealnim izborom za osobe koje provode mnogo vremena u sjedećem ili stojećem položaju, bilo na poslu ili tijekom dugih putovanja.

Preporučuju se i za situacije promjene tlaka, kao što su letovi avionom ili dugotrajna vožnja, gdje kompresija može pomoći u smanjenju rizika od venskih problema poput otekline ili duboke venske tromboze. Ove dokoljenke su pažljivo dizajnirane kako bi se osiguralo da pružaju stupnjevani pritisak od gležnjeva prema gore, potičući povratak krvi prema srcu i smanjujući umor u nogama.

Izrađene su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnu udobnost i izdržljivost, te su primjerene za svakodnevnu upotrebu. Njihov sofisticiran izgled omogućuje lako kombiniranje s različitim stilovima odjeće, pružajući tako modni dodatak koji je jednako funkcionalan koliko i estetski privlačan. Uz ove dokoljenke, možete uživati u udobnosti i podršci tijekom cijelog dana, bez obzira na vaše aktivnosti.

MOGLO BI TE ZANIMATI