top of page

Home / Hulahopke / Venere 70 Open Toe

Kompresijske čarape Solidea

VENERE 70 OPEN TOE

25,90 €

Otkrijte udobnost 70 denskih hulahopki sa stupnjevanom kompresijom od 12/15 mmHg. Dizajnirane s otvorenim prstima, savršene su za tople ljetne dane, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja osigurava savršeno pristajanje. Ove hulahopke su idealne za one s osjetljivim prstima ili deformacijama nožnih prstiju.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Pružajući poboljšanje venskog i limfnog povratka, naše hulahopke su odličan izbor za prevenciju cirkulacijskih poremećaja poput edema, duboke venske tromboze, proširenih vena i limfedema. Mekani elastični pojas i higijenski pamučni umetak dodatno povećavaju udobnost tijekom nošenja.

Ove preventivne hulahopke s otvorenim prstima nude meku i ugodnu teksturu. Njihov poseban dizajn bez prstiju osigurava prozračnost i prirodan izgled nogu, dok otvoreni prsti pružaju dodatnu udobnost i osvježenje. Posebno su prikladne za osobe s osjetljivim prstima ili deformacijama nožnog palca.

Blaga kompresija ovih hulahopki pomaže u održavanju osjećaja svježine u nogama tijekom dugih perioda sjedenja, stajanja ili na putovanjima, čineći ih idealnim izborom za svakodnevno nošenje.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI