top of page

Home / Hulahopke / Wonderful Hips Shaper 70 Sheer

Kompresijske čarape Solidea

WONDERFUL HIPS SHAPER 70 SHEER

43,00 €

Modelirajuće hulahopke izrađene s visokim pojasom koji se savršeno prilagođava vašem tijelu i stoji ispod grudi, bez savijanja ili izazivanja alergija. 

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Otkrijte novu razinu udobnosti i stila uz naše oblikujuće hulahopke koje unose revolucionarne promjene u vaš svakodnevni izgled. Te hulahopke su dizajnirane s visokim strukom koji se idealno prilagođava vašoj figuri, ugodno se smjestivši ispod grudi bez ikakvog savijanja ili rizika od alergijskih reakcija. Zahvaljujući inovativnim elastičnim trakama, struk ne samo da potiče pravilno držanje već i vizualno sužava bokove, pruža podršku stražnjici te oblikuje vaš struk, čime stvara savršenu siluetu koja naglašava linije vašeg tijela.

Naše 70 den hulahopke opremljene su graduiranom kompresijom od 12/15 mmHg, pružajući ne samo prozračnost i eleganciju uz glatku pleteninu, već i poboljšanje cirkulacije te olakšanje za noge. Također, idealne su za prevenciju venske insuficijencije, osiguravajući vašim nogama neophodnu podršku i udobnost. Uz higijenski pamučni umetak, precizno šivanje i anti-stres uložak, osiguravaju maksimalnu udobnost tijekom cijelog dana.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI