top of page

Home / Ortopedija / Silver Support Wrist

Solidea kompresijski steznik za ručni zglob
Solidea steznik za ručni zglob

SILVER SUPPORT WRIST

14,90 €

Silver Support Wrist moderan je, ali vrlo funkcionalan steznik za ručni zglob. Uz savršenu potporu uključuje i izuzetno čvrstu graduiranu kompresiju.

BOJE

VELIČINE 

S / M / ML / L 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Stabilizirat će vam zglob, ublažiti bol ili otekline uzrokovane prekomjernim opterećenjem zgloba te smanjiti rizik od ozljeda prilikom bavljenja sportom, poput tenisa ili odbojke. Graduirna kompresija pospješuje cirkulaciju, dajući mišićima donjeg dijela ruke dodatnu energiju.
Steznik za ručni zglob izrađen je od mekane, prozračne tkanine koja pomaže u regulaciji temperature. Sadrži ionizirane atome srebra koji spriječaju razvoj bakterija, kako bi uživali ​​u svježem osjećaju bez znojenja dok ga nosite.
Anatomski oblik steznika osigurava savršeno prijanjanje, a glatko tkanje bez šavova njegovu nevidljivost ispod odjeće.

SASTAV

75% POLYAMIDE, 25% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Visokotehnološko rješenje za najbolju podršku vašim zglobovima.

 

  • Zahvaljujući mekoj i prilagodljivoj tkanini, ovi su steznici izuzetno udobni za nošenje, a posebno predivo s ionima srebra osigurava dugotrajnu svježinu.

  • Idealno za svakodnevnu upotrebu i za sport, jer pruža podršku bez ometanja vaših pokreta.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA KAO NAJBOLJA POTPORA ZA VAŠE ZGLOBOVE

Osigurajte zaštitu svojih zglobova i slobodu kretanja bez nelagoda ili rizika od istegnuća uz Solidea Silver Support liniju steznika. Ovi steznici su idealni za sportske aktivnosti, oporavak nakon ozljeda ili kao svakodnevna zaštita i podrška zglobovima. Bilo da vam je potreban kompresivni steznik za koljeno, gležanj, zglob ruke ili lakat, nudimo vam proizvode koji kombiniraju graduiranu kompresiju za poticanje optimalne cirkulacije i ublažavanje otekline, te prozračnu antibakterijsku tkaninu obogaćenu srebrnim ionima za održavanje svježine i suhoće kože. Steznici su također izvrsni za pružanje potpore u slučajevima ukočenosti povezane s artritisom, kao i za ublažavanje simptoma kod uganuća, tendinitisa i oštećenja ligamenata.

MOGLO BI TE ZANIMATI