POTPORA ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

Silver Support Wrist

98,00 kn

(13,01 €)

Silver Support Wrist moderan je, ali vrlo funkcionalan steznik za ručni zglob. Uz savršenu potporu uključuje i izuzetno čvrstu graduiranu kompresiju.
Stabilizirat će vam zglob, ublažiti bol ili otekline uzrokovane prekomjernim opterećenjem zgloba te smanjiti rizik od ozljeda prilikom bavljenja sportom, poput tenisa ili odbojke. Graduirna kompresija pospješuje cirkulaciju, dajući mišićima donjeg dijela ruke dodatnu energiju.

Steznik za ručni zglob izrađen je od mekane, prozračne tkanine koja pomaže u regulaciji temperature. Sadrži ionizirane atome srebra koji spriječaju razvoj bakterija, kako bi uživali ​​u svježem osjećaju bez znojenja dok ga nosite.

Anatomski oblik steznika osigurava savršeno prijanjanje, a glatko tkanje bez šavova njegovu nevidljivost ispod odjeće.

BOJA:

VELIČINE (pogledati tablicu):

S / M / ML / L

SASTAV:

75% POLYAMIDE, 25% ELASTANE

KOMPRESIJA:

Solidea Silver support steznik za gležanj
SILVER SUPPORT - VRHUNSKA TEHNOLOGIJA KAO NAJBOLJA POTPORA ZA VAŠE ZGLOBOVE

Zaštitite zglobove i uživajte u potpunoj slobodi od postojećih nelagoda ili mogućih istegnuća linijom Solidea Silver Support. Steznici se mogu nositi za bavljenje sportom, nakon ozljeda ili za svakodnevnu njegu zglobova. Bez obzira trebate li kompresivni steznik za koljeno, gležanj, ručni zglob ili lakat, imate na raspolaganju proizvode sa kombinacijom graduirane kompresije (kako bi se potaknula optimalna cirkulacija i ublažile otekline) i prozračnu antibakterijsku tkaninu sa srebrnim ionima (kako bi vaša koža bila svježa i suha). Pogodni su i kao potpora kod ukočenosti povezane s artritisom ili ozljeda poput uganuća, tendinitisa i oštećenih ligamenata.