top of page

Home / Silver Wave / Silver Wave Corsaro

SILVER WAVE CORSARO

55,50 €

Kompresivni steznik, dužine do iznad gležnja, idealan za fizičke aktivnosti na otvorenom ili tjelovježbu. Za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležnja.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Aktivna tkanina s mikromasažnim učinkom nježno urezuje brazde na koži, te dokazuje djelotvornost drenaže. Ove brazde nestaju unutar nekoliko sati, ostavljajući kožu glatkom i osvježenom. Tkanina obogaćena ionima srebra aktivno sprječava razvoj bakterija, čime održava kožu svježom.

Za optimalne rezultate, preporučuje se nošenje tijekom svih dnevnih aktivnosti - hodanja, vježbanja, sporta - najmanje 8 sati dnevno. 

Ovaj model moguće je nositi u dužini do gležnja ili do pola lista (kao na slici pakiranja). Preporučujemo dulju verziju kako bi se obuhvatila cijela noga.

SASTAV

80% POLYAMIDE, 18% ELASTANE, 2% PAMUK

ZNAČAJKE

  • Isprobajte posebnu valovitu tkaninu Silver Wave: njezina mikromasaža reaktivira vašu cirkulaciju, oblikuje tijelo i pomaže u eliminaciji tekućina.

 

  • Ova posebna tkanina pojačava i poboljšava učinke vaših tretmana ljepote.

  • Idealna za sportske aktivnosti: poboljšava performanse i pomaže u očuvanju energije.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZBOGOM CELULITU

Linija anticelulitnih proizvoda Silver Wave je dizajnirana s ciljem oblikovanja tijela, poboljšanja fizičkih performansi i postizanja glatke, zategnute siluete. Ovi inovativnisteznici i tajice, idealne za nošenje ispod različitih odjevnih kombinacija, pružaju dvostruku korist sa svakim pokretom, bilo tijekom vježbanja, trčanja ili u šetnji gradom.

Koristeći snažnu kompresiju sličnu onoj koja se preporučuje nakon liposukcije, Silver Wave proizvodi učinkovito oblikuju tijelo, pružajući podršku mišićima da rade efikasnije. Njihova jedinstvena patentirana tkanina s 3D valovima osigurava fleksibilnost, omogućujući lako savijanje i rastezanje, a istovremeno masira kožu kako bi potaknula cirkulaciju. To dovodi do bržeg oporavka nakon vježbanja, detoksikacije kože i smanjenja celulita.

Uključivanje iona srebra u tkaninu pridonosi antibakterijskim svojstvima, čime se koža održava svježom i suhom. Silver Wave proizvodi su idealno rješenje za one koji teže zdravom i aktivnom načinu života, pružajući estetske i funkcionalne prednosti za postizanje i održavanje idealne figure.

MOGLO BI TE ZANIMATI