OBLIKUJ TIJELO HODAJUĆI

Silver Wave Corsaro

389,00 kn

(51,63 €)

Kompresivni steznik, dužine do iznad gležnja, idealan za fizičke aktivnosti na otvorenom ili tjelovježbu. Za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležnja.

Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka.
Ioni srebra u tkanini spriječavaju razvoj bakterija održavajući svježinu kože.
Koristiti tijekom dana za sve fizičke aktivnosti: hodanje, vježbanje, sport. Za idealni učinak preporučuje se svakodnevno nošenje, najmanje 8 sati dnevno.
Ovaj model moguće je nositi u dužini do gležnja ili do pola lista (kao na slici pakiranja). Preporučujemo dulju verziju kako bi se obuhvatila cijela noga.

BOJA:

VELIČINE (pogledati tablicu):

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

SASTAV:

80% POLYAMIDE, 18% ELASTANE, 2% PAMUK

KOMPRESIJA:

Solidea Silver support steznik za gležanj
Zbogom celulitu

Anticelulitna linija proizvoda Silver Wave namijenjena je za oblikovanje, poboljšanje performansi i stvaranje glatkije, zategnutije siluete.
Bilo da idete u teretanu ili samo šetate gradom svaki pokret vrijedi dvostruko uz ove revolucionarne hlačice i tajice koje se mogu nositi ispod bilo koje odjevne kombinacije. Koristeći istu snažnu kompresiju koju liječnici propisuju nakon liposukcije, one u trenu oblikuju vašu siluetu dok pomažu vašim mišićima da rade najbolje.
Njihova patentirana tkanina s 3D valovima vrlo je fleksibilna tako da se možete savijati i rastezati s lakoćom. Masiraju kožu svakim pokretom kako bi potaknule cirkulaciju. Rezultat je kraće vrijeme oporavka nakon vježbanja, detoksificirana koža i smanjeni celulit. Osim toga, ioni srebra koji inaktiviraju
bakterije održavaju kožu svježom i suhom.