top of page

Home / Socks For You / Socks For You Bamboo Opera

Solidea kompresijske dokoljenke od bambusa

SOCKS FOR YOU BAMBOO OPERA

36,00 €

Otkrijte udobnost unisex dokoljenki od bambusovih vlakana, s revolucionarnom troslojnom tkaninom koja spaja graduiranu kompresiju i mekoću bambusa. Idealan izbor za svakodnevnu upotrebu, ove dokoljenke pružaju prozračnost i udobnost, uz podršku kompresije.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Jedinstvena troslojna tkanina ovih dokoljenki tvori poseban sendvič efekt: unutarnji sloj sastoji se od kombinacije poliamida i elastana, dok je vanjski sloj izrađen od bambusove tkanine koja je izravno u dodiru s kožom. Ova kombinacija materijala stvara iznimno ugodan osjećaj prilikom nošenja, pružajući vašim nogama jedinstvenu mekoću.

Osim što su izuzetno ugodne, ove dokoljenke imaju posebnu strukturu koja stvara "mikrookruženje" unutar tkanine. To omogućuje optimalnu prozračnost i termoregulaciju, osiguravajući da vaša koža ostane suha i svježa tijekom cijelog dana.

Revolucionarna troslojna tkanina kombinira učinkovitost graduirane kompresije s mekoćom i udobnošću prirodnih bambusovih vlakana, nudeći ne samo podršku, već i iznimnu udobnost. Dostupne su u veličinama do broja stopala 49, ove dokoljenke su idealne za svakoga tko traži kvalitetu, udobnost i stil. Savršene su za svakodnevno nošenje, bez obzira na vašu rutinu ili aktivnosti.

SASTAV

75% BAMBOO VISCOSE 15% ELASTANE 10% POLYAMIDE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

NAJUDOBNIJE DOKOLJENKE OD BAMBUSA

Prozračne unisex dokoljenke izrađene su od inovativnih bambusovih vlakana, nudeći vrhunsku udobnost i funkcionalnost. Njihova posebna troslojna tkanina pruža efekt sendviča, gdje je unutarnji sloj sačinjen od kombinacije poliamida i elastana, dok vanjski sloj od bambusa dolazi u izravan kontakt s kožom. Ovaj dizajn ne samo da stvara ugodan osjećaj na koži, već i omogućava "mikrookruženje" unutar tkanine koje podupire prozračnost i termoregulaciju, čime se osigurava da koža ostane suha i svježa.

Ove dokoljenke su idealne za osobe koje traže kombinaciju udobnosti i podrške, s obzirom na to da revolucionarna troslojna tkanina kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekoćom i udobnošću prirodnih bambusovih vlakana. Graduirana kompresija poboljšava cirkulaciju, smanjuje umor i pomaže u prevenciji venskih problema, dok bambusova tkanina pruža dodatnu mekoću i hipoalergenska svojstva, idealna za osjetljivu kožu.

Ove univerzalne dokoljenke su prikladne za svakodnevnu upotrebu, bilo da se radi o poslovnom okruženju ili aktivnostima u slobodno vrijeme. Njihov diskretni dizajn omogućuje lako kombiniranje s različitim stilovima obuće i odjeće, čineći ih savršenim izborom za sve koji cijene zdravlje i udobnost svojih nogu. Osim toga, bambusove dokoljenke su i ekološki prihvatljiv izbor, nudeći trajnost i održivost uz minimalan utjecaj na okoliš, čineći ih idealnim izborom za ekološki osviještene potrošače koji žele kombinirati praktičnost, komfor i brigu za planet.

MOGLO BI TE ZANIMATI