top of page
Solidea Silver Wave Short

SOLIDEA

SILVER WAVE TEHNOLOGIJA

Redovitom fizičkom aktivnošću, pravilnom prehranom i primjenom kvalitetnih sredstava i metoda postižu se odlični rezultati u sprječavanju nakupljanja celulita.

Solidea SILVER WAVE je linija kompresivnih steznika koja kombinira efikasnu mikromasažu s graduiranom kompresijom.

CELULIT

 

Celulit je posljedica pretjeranog povećanja volumena stanica masnog tkiva, odnosno nepotpunog izlučivanja toksina koji se zadržavaju u tijelu, što spriječava normalan optok krvi i limfe koji odvode otpadne vode iz tkiva.

Tvari koje organizam ne izluči skupljaju se u dubokom sloju kože, u međustaničnim prostorima masnog tkiva i pritišću sitne krvne žile koje ne mogu masnim stanicama dovoditi normalnu količinu krvi, odnosno hranjive tvari.

Što uzrokuje celulit?

  • Loša mikrocirkulacija

  • Sputan protok limfe

  • Smanjen protok krvi

 

Tretiranje celulita

  • Cilj: ojačati vezivno tkivo

  • Cilj: poboljšati mikrocirkulaciju

  • Cilj: smanjiti masnoće

  • Cilj: ukloniti nakupljenu vodu

Solidea - Celulit

TEHNOLOGIJA U OBLIKU "VALA"

Solidea kompresivne hlačice djeluju tako da tkanina u obliku „vala“ stimulira otežanu mikrocirkulaciju i oslobađa vodu iz masnih stanica koja je prvi pokazatelj narančine kore.

Osim što su uspješni u borbi celulita, kompresivni proizvodi odlični su i u borbi protiv proširenih vena i kapilara te drugih oblika venskih oboljenja.

 

Solidea Silver wave djelovanje

KLINIČKI DOKAZANA UČINKOVITOST

 

Učinkovitost proizvoda Solidea dokazala su rigorozna znanstvena ispitivanja, povjerena uglednim istraživačkim laboratorijima i objavljena u uglednom časopisu "FLEBOLOGIA".

 

Kliničke studije dokazuju da graduirana kompresija u sinergiji sa SILVER WAVE tehnologijom vizualno smanjuje nakupine celulita i potiče mikrocirkulaciju. 

Klinička studija Solidea

GRADUIRANA KOMPRESIJA

Zajedničko Solideinim kompresivnim hlačicama i čarapama je značajna uloga u prevenciji kako venskih oboljenja tako i celulita.

Osim za zdravlje korisnog preventivnog djelovanja, proizvodi su i estetski prilagođeni ženama za svakodnevnu upotrebu, a zahvaljujući dodatku inovativnih mikroniti Meryl Skinlife, Solideini steznici i čarape osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži.

Ova tehnologija sprečava razvijanje neugodnih mirisa, a umanjuje znojenje i svrbež.

bottom of page