top of page

Home /Socks For You / Bamboo Fly Performance

Solidea kompresijske sportske čarape od bambusa

SOCKS FOR YOU BAMBOO FLY PERFORMANCE

25,90 €

Unisex kompresivne čarape do pola lista, sa sportskim dizajnom, izrađene su od visokokvalitetnog bambusovog prediva, nudeći kombinaciju stila i udobnosti. Savršene za sportske entuzijaste, ove čarape pružaju optimalnu podršku i prozračnost tijekom svih aktivnosti.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Otkrijte funkcionalnost i stil s našim unisex sportskim dokoljenkama, izrađenima od kvalitetnog bambusovog prediva, s diplomiranom kompresijom od 18/24 mmHg. Dizajnirane za upravljanje i ublažavanje problema venskog i limfnog povratka, ove dokoljenke su efikasne u prevenciji različitih poremećaja cirkulacije, uključujući edem, duboku vensku trombozu (DVT), varikozitet i limfedem. Inovativna troslojna pletenina stvara "mikro-okruženje" unutar tkanine, kombinirajući poliamid i elastan u sredini s bambusovim predivom izvana i iznutra, u dodiru s kožom. Ova struktura omogućava optimalno prozračivanje i termoregulaciju, održavajući kožu suhom i ugodnom. Dodatno, pojačani srednji dio potplata osigurava pravilno pozicioniranje čarapa za najučinkovitije pristajanje. Uživajte u udobnosti i eleganciji ovih čarapa s mekanom elastičnom potporom i nevidljivo spojenim prstima, savršenih za sportske aktivnosti i svakodnevno nošenje.

SASTAV

71% BAMBOO VISCOSE 18% POLYAMIDE 11% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

PAMETNE ČARAPE OD BAMBUSA

Otkrijte inovativne pametne, troslojne, kompresivne unisex sportske čarape do pola lista i niske čarape (stopalice) izrađene od bambusa, dizajnirane za aktivne pojedince. Super-mekani bambus koji se nalazi na vanjskoj strani osigurava iznimnu udobnost, dok sloj poliamida i elastana u sredini stvara efikasnu kompresiju. Ova kompresija aktivno potiče cirkulaciju, smanjuje umor u stopalima i nogama, te pridonosi poboljšanju općeg stanja i dobrobiti. Zahvaljujući prozračnosti bambusa, ove čarape također izvrsno reguliraju temperaturu, čineći ih idealnim izborom za sve vremenske uvjete.

Unutarnji sloj koji dolazi u dodir s kožom izrađen je od super-mekanog, hipoalergenog bambusa ili plemenite svile, ovisno o modelu čarapa, pružajući neusporedivu mekoću i udobnost. Bez obzira na to tražite li čarape za intenzivne sportske aktivnosti ili za svakodnevnu upotrebu, ovi modeli pružaju optimalnu podršku i udobnost. Savršeno pristaju uz kožu i pružaju maksimalnu funkcionalnost, naše sportske čarape su savršene za sve vrste aktivnosti, od trčanja, planinarenja do svakodnevnih šetnji i zadaća. Uživajte u udobnosti, stilu i performansama s našim inovativnim sportskim čarapama.

MOGLO BI TE ZANIMATI