top of page

Home / Dokoljenke Classic / Relax Unisex 140 Open Toe

Solidea kompresijske dokoljenke s otvorenim prstima

RELAX UNISEX 140 OPEN TOE

40,90 €

Unisex dokoljenke od 140 dena s graduiranom kompresijom od 18/21 mmHg kombiniraju medicinsku efikasnost i udobnost, idealne za osobe s posebnim potrebama stopala.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Unisex dokoljenke od 140 dena graduirane kompresije od 18/21 mmHg, posebno dizajnirane za osobe s trofičkim poremećajima kože ili hallux valgusom. Ovaj medicinski proizvod namijenjen je za više od same prevencije zastoja krvi u nogama, osiguravajući podršku i olakšanje. Jedinstveni antistresni uložak i otvoreni vrh čine ih idealnima za osobe s posebnim potrebama stopala. Dodatna udobnost osigurana je korištenjem pamuka koji je u neposrednom dodiru s kožom, pružajući tako mekoću i udobnost tijekom cijelog dana. Ove dokoljenke kombiniraju funkcionalnost i udobnost, čineći ih savršenim izborom za svakodnevnu medicinsku upotrebu.

Dostupne do broja stopala 49.

SASTAV

45% COTTON 30% POLYAMIDE 25% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

DOKOLJENKE ZA SVAKODNEVNU UDOBNOST

Elegantno dizajnirane kompresivne dokoljenke pružaju ne samo stil, već i iznimnu udobnost zahvaljujući postupnoj kompresiji. Ova specifična kompresija igra ključnu ulogu u održavanju učinkovite cirkulacije, posebno korisnu tijekom dugotrajnog sjedenja ili stajanja. Upravo ta karakteristika čini ove dokoljenke idealnim izborom za osobe koje provode mnogo vremena u sjedećem ili stojećem položaju, bilo na poslu ili tijekom dugih putovanja.

Preporučuju se i za situacije promjene tlaka, kao što su letovi avionom ili dugotrajna vožnja, gdje kompresija može pomoći u smanjenju rizika od venskih problema poput otekline ili duboke venske tromboze. Ove dokoljenke su pažljivo dizajnirane kako bi se osiguralo da pružaju stupnjevani pritisak od gležnjeva prema gore, potičući povratak krvi prema srcu i smanjujući umor u nogama.

Izrađene su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnu udobnost i izdržljivost, te su primjerene za svakodnevnu upotrebu. Njihov sofisticiran izgled omogućuje lako kombiniranje s različitim stilovima odjeće, pružajući tako modni dodatak koji je jednako funkcionalan koliko i estetski privlačan. Uz ove dokoljenke, možete uživati u udobnosti i podršci tijekom cijelog dana, bez obzira na vaše aktivnosti.

MOGLO BI TE ZANIMATI