top of page

Home / Hulahopke / Minerva 70 Glitter

Kompresijske čarape Solidea

MINERVA 70 GLITTER

31,50 €

Neodoljive hulahopke s elegantnim okomitim uzorkom i dodatkom glittera bit će vaš najsjajniji modni dodatak u mjesecu blagdana.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Privlačne Minerva hulahopke s elegantnim vertikalnim uzorkom i sjajnim detaljima postat će vaš omiljeni modni dodatak za blagdansko razdoblje. Ne samo da upotpunjuju izgled, već i oblikuju noge i prikrivaju manje nedostatke, osiguravajući toplinu i udobnost. Ove 70 denske hulahopke s uravnoteženom kompresijom ističu figuru i poboljšavaju cirkulaciju, čineći noge laganim i odmornim. Detalji poput elegantnog tkanja, ravnih šavova i Sanitized® higijenske funkcije dodaju na kvaliteti i udobnosti.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI