top of page

Home / Hulahopke / Naomi 70

Kompresijske čarape Solidea

NAOMI 70

25,90 €

Upoznajte se s idealnom kombinacijom udobnosti i stila u našim modernim potpornim hulahopkama. Elegantan prozirni dizajn ukrašen ženstvenim francuskim čipkastim gaćicama, ne samo da oblikuje i tonira trbuh, već i doprinosi vašem sofisticiranom izgledu.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL / 5-XXL

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Sa stupnjevanom kompresijom od 12/15 mmHg, dizajniranom ne samo za prevenciju zastoja krvi u nogama, već i za pružanje dodatnog olakšanja, ove hulahopke su više od običnog modnog dodatka.

Prozračni pamučni umetak jamči udobnost i higijenu kroz cijeli dan, dok ekskluzivni uložak za stopala pruža dodatnu njegu, osiguravajući udobnost i opuštenost vaših stopala.

Idealne za nošenje u različitim prigodama, ove hulahopke su savršen izbor za svakodnevno nošenje, kao i za večernje izlaske. Njihov sofisticiran dizajn i funkcionalnost čine ih nezaobilaznim dijelom garderobe svake moderne žene koja traži kvalitetu, udobnost i stil. U našim potpornim hulahopkama, doživite savršen balans između elegancije i praktičnosti.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI