top of page

Home / Hulahopke / Wonderful Hips Shaper 70 Opaque

Kompresijske čarape Solidea

WONDERFUL HIPS SHAPER 70 OPAQUE

47,90 €

Modelirajuće hulahopke izrađene od prediva s infracrvenim zrakama s visokim pojasom koji se savršeno prilagođava vašem tijelu i stoji ispod grudi, bez savijanja ili izazivanja alergija.

BOJE

VELIČINE 

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 4-XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Predstavljamo vam revolucionarne modelirajuće hulahopke izrađene od inovativnog prediva s infracrvenim zrakama. Opremljene visokim pojasom koji se savršeno prilagođava vašem tijelu, smještajući se ispod grudi bez ikakvog savijanja ili izazivanja alergija, ove hulahopke su pravi izbor za svaku ženu. Specijalne elastične trake unutar pojasa ne samo da pomažu u održavanju pravilnog držanja, već vizualno sužavaju bokove, podržavaju stražnjicu i oblikuju struk, stvarajući savršenu siluetu koja naglašava vaše obline.

S 70 dena gustoće i diplomiranom kompresijom od 12/15 mmHg, ove neprozirne i elegantne hulahopke s glatkom pleteninom ne samo da poboljšavaju cirkulaciju, već i pružaju olakšanje nogama te pomažu u prevenciji venske insuficijencije. Inovativno predivo s infracrvenim zrakama, obogaćeno mineralnim dodatkom, aktivira se prirodnom toplinskom energijom tijela, pretvarajući je u FIR infracrvene zrake koje se vraćaju natrag u kožu, pružajući ugodan efekt regulacije temperature.

Ova napredna tehnologija, u kombinaciji s diplomiranom kompresijom, efikasno pomaže u smanjenju celulita i poboljšanju mikrocirkulacije. Za maksimalne estetske učinke, preporučujemo nošenje ovih hulahopki svakodnevno najmanje 8 sati. Dodatne karakteristike uključuju higijenski pamučni umetak i ravno šivanje, osiguravajući potpunu udobnost i higijenu tijekom cijelog dana. Uz ove hulahopke, osjećat ćete se ne samo lijepo, već i zdravo.

SASTAV

78% POLYAMIDE 20% ELASTANE 2% COTTON

ZNAČAJKE

  • Prevencija postaje ključni aspekt zdravlja, a Solidea čini taj proces ne samo jednostavnim, već i ugodnim.

 

  • Doživite najrafiniraniju stupnjevanu kompresiju dostupnu na svjetskom tržištu, dizajniranu za pružanje i mekoće i stila vašim nogama.

  • Iskusite savršen spoj prilagodbe tijelu, udobnosti i blagodati za vaše zdravlje.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

ZDRAVE HULAHOPKE

Solidea hulahopke su rezultat vrhunca tehnološkog razvoja i dizajna, pružajući iznimnu sofisticiranost i kvalitetu kroz napredno tkanje s graduiranom kompresijom. Ova kompresija igra ključnu ulogu u poticanju cirkulacije i prevenciji proširenih vena, čineći ih idealnim izborom za one koji teže zdravijem načinu života. Osim što pomažu u održavanju zdravlja, ove hulahopke su dizajnirane tako da laskaju figuri, pružajući istovremeno maksimalnu udobnost tijekom nošenja.

Svaki model unutar Solidea kolekcije donosi svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene različitim potrebama i stilovima. Bez obzira na specifičan dizajn ili funkciju, svaki par hulahopki je proizvod visoke kvalitete, elegancije i inovativnosti. Njihov originalan način tkanja ne samo da pruža dugotrajnost, već i osigurava da hulahopke zadrže svoj oblik i kompresijska svojstva čak i nakon višekratnog pranja i nošenja.

MOGLO BI TE ZANIMATI