top of page

Home / Ortopedija / Silver Support Elbow

Solidea kompresijski steznik za lakat
Solidea steznik za lakat

SILVER SUPPORT ELBOW

18,90 €

Izuzetno udoban steznik za lakat, s graduiranom kompresijom, koji će, uz potporu, pospješiti cirkulaciju u ruci.

BOJE

VELIČINE 

S / M / ML / L / XL 

KARAKTERISTIKE I SASTAV

Izrađen je od mekane podatne tkanine, te tretiran ioniziranim atomima srebra koji spriječavaju razvoj bakterija kako bi se održala cjelodnevna svježina.

Graduirana kompresija prikladna je za ublažavanje boli i nelagode uzrokovane artritisom, sportskim ozljedama (poput teniskog ili golferskog lakta), tendinitisom, uganućima ili iščašenjima, a može se koristiti i za smanjenje kroničnog oticanja ili za poticanje zacjeljivanja nakon artroskopije lakta. Ojačane trake na oba kraja čvrsto ga drže na mjestu bez dodatnog pritiska na krajevima steznika.

Anatomski oblik steznika osigurava savršeno prijanjanje, a glatko tkanje bez šavova njegovu nevidljivost ispod odjeće.

SASTAV

75% POLYAMIDE, 25% ELASTANE

ZNAČAJKE

  • Visokotehnološko rješenje za najbolju podršku vašim zglobovima.

 

  • Zahvaljujući mekoj i prilagodljivoj tkanini, ovi su steznici izuzetno udobni za nošenje, a posebno predivo s ionima srebra osigurava dugotrajnu svježinu.

  • Idealno za svakodnevnu upotrebu i za sport, jer pruža podršku bez ometanja vaših pokreta.

Za ovaj medicinski proizvod ne postoje poznate kontraindikacije kada se koristi u skladu s uputama. Ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka navedenih na pakiranju, upotreba proizvoda se ne preporučuje.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA KAO NAJBOLJA POTPORA ZA VAŠE ZGLOBOVE

Osigurajte zaštitu svojih zglobova i slobodu kretanja bez nelagoda ili rizika od istegnuća uz Solidea Silver Support liniju steznika. Ovi steznici su idealni za sportske aktivnosti, oporavak nakon ozljeda ili kao svakodnevna zaštita i podrška zglobovima. Bilo da vam je potreban kompresivni steznik za koljeno, gležanj, zglob ruke ili lakat, nudimo vam proizvode koji kombiniraju graduiranu kompresiju za poticanje optimalne cirkulacije i ublažavanje otekline, te prozračnu antibakterijsku tkaninu obogaćenu srebrnim ionima za održavanje svježine i suhoće kože. Steznici su također izvrsni za pružanje potpore u slučajevima ukočenosti povezane s artritisom, kao i za ublažavanje simptoma kod uganuća, tendinitisa i oštećenja ligamenata.

MOGLO BI TE ZANIMATI