top of page

POTPORA ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

Kompresija 

SILVER SUPPORT Wrist
98,00 Kn
Silver Support Wrist moderan je, ali vrlo funkcionalan steznik za ručni zglob. Uz savršenu potporu uključuje i izuzetno čvrstu graduiranu kompresiju.
Stabilizirat će vam zglob, ublažiti bol ili otekline uzrokovane prekomjernim opterećenjem zgloba te smanjiti rizik od ozljeda prilikom bavljenja sportom, poput tenisa ili odbojke. Graduirna kompresija pospješuje cirkulaciju, dajući mišićima donjeg dijela ruke dodatnu energiju.

Steznik za ručni zglob izrađen je od mekane, prozračne tkanine koja pomaže u regulaciji temperature. Sadrži ionizirane atome srebra koji sprječaju razvoj bakterija, kako bi uživali ​​u svježem osjećaju bez znojenja dok ga nosite.

Anatomski oblik steznika osigurava savršeno pijanjanje, a glatko tkanje bez šavova njegovu nevidljivost ispod odjeće.

Boje: 

Sastav: 75% POLYAMIDE 25% ELASTANE

Veličine: S - M - ML - L 

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA KAO NAJBOLJA POTPORA ZA VAŠE ZGLOBOVE 

Zaštitite zglobove i uživajte u potpunoj slobodi od postojećih nelagoda ili mogućih istegnuća linijom Solidea Silver Support. Steznici se mogu nositi za bavljenje sportom, nakon ozljeda ili za svakodnevnu njegu zglobova. Bez obzira trebate li kompresivni steznik za koljeno, gležanj, ručni zglob ili lakat, imate na raspolaganju proizvode sa kombinacijom graduirane kompresije(kako bi se potaknula optimalna cirkulacija i ublažile otekline) i prozračnu antibakterijsku tkaninu sa srebrnim ionima (kako bi vaša koža bila svježa i suha). Pogodni su i kao potpora kod ukočenosti povezane s artritisom ili ozljeda poput uganuća, tendinitisa i oštećenih ligamenata.

bottom of page