top of page

Rješenje za celulit: Inovacije i predanost u borbi protiv "narančine kore"

Suočavanje s celulitom, izazovom s kojim se bori 90 od 100 žena, može biti frustrirajući i stresan zadatak. No, postoji svjetlo na kraju tunela, zahvaljujući inovacijama tvrtke Solidea.


Rjesenje za celulit: Inovacije i predanost u borbi protiv "narancine kore"

Celulit nije samo estetski problem; on je posljedica složenog spoja genetskih i hormonalnih faktora. Nažalost, sjedilački način života, loša prehrana, pušenje i alkohol, visoke potpetice i uska odjeća mogu pogoršati ovaj problem.

Plazmatska tekućina koja stagnira u masnom tkivu oštećuje mikrocirkulaciju i dovodi do stvaranja mikrogranula, a kasnije i makronodula, stvarajući poznati efekt "narančine kore" na područjima poput stražnjice, bokova, trbuha, nadlaktica i bedara.


No, ne trebate se predati. Adekvatna fizička aktivnost, uravnotežena prehrana i specifični tretmani mogu smanjiti celulit. Ovdje dolazi do izražaja Solideina inovativnost.


Inspiriran snagom vjetra koji stvara valove na vodi, Solidein osnivač Enzo Pinelli, usavršio je posebnu tkaninu s inovativnim nitima i tehnologijom - Silver Wave. Ova tkanina, kroz prirodne tjelesne pokrete, pruža duboku i nježnu masažu, potičući cirkulaciju i oblikovanje siluete te pomaže u eliminaciji viška tekućina.


Odjeća izrađena od ove posebne tkanine idealna je i za sportaše, s obzirom na to da kombinira valovitu strukturu s postupnom kompresijom, smanjujući grčeve, štiteći vene i pomažući u eliminaciji mliječne kiseline. Osim toga, valovi mikromasaže u tkanini su izvanredno oružje protiv celulita, pomažući u eliminaciji potkožnog edema, glavnog krivca za celulit.



Solidea ne zaboravlja ni na estetiku. Svi proizvodi su mekane teksture, praktični i elegantni, dostupni u različitim modelima i bojama za svaki ukus. Svestranost i nevidljivost ispod odjeće čine ih idealnim izborom za svaku prigodu.


S ovim inovacijama, borba protiv celulita više nije samo san. Zahvaljujući Solidei, možete uživati u aktivnom životu, osjećajući se lijepo i samopouzdano.



bottom of page