Solidea Info

Prijeđi na najelegantniju graduiranu kompresiju na svijetu:  revolucionarne tkanine i najsuvremenija tehnologija za lijepe i njegovane noge

Calzificio Pinelli

Calzificio Pinelli

Osnivač Solidee, Enzo Pinelli, pokrenuo je Calzifico Pinelli 1976. godine. Njegova posvećenost i briga o detaljima stvorila je od Solidee jak i prepoznatljiv brand koji je zauvijek promijenio svijet čarapa.

SOCKS FOR YOU Bamboo

Solidea SocksForYou Bamboo

Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana.

Solidea Green Attitude

Solidea Green Attitude

Svatko od nas može svojim ponašanjem doprinijeti očuvanju okoliša i prirode – i najmanja stvar koju sami napravimo u zajednici s ostalim ljudima znači mnogo.

Kako odabrati veličinu

Kako odabrati veličinu Solidea

Kako bi Vam čarape i hulahopke savršeno pristajale važno je odrediti veličinu. Veličinu Solidea čarapa i hulahopki možete odrediti pomoću tablica usporedbom visine i težine.

Saznaj više

Kako pravilno obuti kompresivne čarape

Solidea Hr

Kompresivne čarape najbolje je obuti ujutro odmah nakon ustajanja i tuširanja, budući da noge u tom periodu još nisu natečene. 

Silver Wave tehnologija

silver-wave-tehnologija

Učinkovitost proizvoda Solidea dokazala su rigorozna znanstvena ispitivanja, povjerena uglednim istraživačkim laboratorijima i objavljena u uglednom časopisu "Flebologia".