Solidea Info

SOCKS FOR YOU Bamboo

Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana.

Calzificio Pinelli

Osnivač Solidee, Enzo Pinelli, pokrenuo je Calzifico Pinelli 1976. godine. Njegova posvećenost i briga o detaljima stvorila je od Solidee jak i prepoznatljiv brand koji je zauvijek promijenio svijet čarapa.

Linija Venere

Upoznaj savršene "bazne" hulahopke! 

Neovisno o kompresiji koju nosite, modeli Venere hulahopki daju vam osjećaj druge kože. 

Kako odabrati veličinu

Kako bi Vam čarape i hulahopke savršeno pristajale važno je odrediti veličinu. Veličinu Solidea čarapa i hulahopki možete odrediti pomoću tablica usporedbom visine i težine.

Kako pravilno obuti kompresivne čarape

Kompresivne čarape najbolje je obuti ujutro odmah nakon ustajanja i tuširanja, budući da noge u tom periodu još nisu natečene. 

Kliničke studije

Učinkovitost proizvoda Solidea dokazala su rigorozna znanstvena ispitivanja, povjerena uglednim istraživačkim laboratorijima i objavljena u uglednom časopisu "Flebologia".

Proširene vene

Proširene vene na nogama nasljedna su bolest koja pogađa ponajprije žene. Međutim, neugodan se problem može spriječiti i ukloniti.

Zašto nositi preventivne kompresivne čarape

Svakodnevnim nošenjem preventivnih kompresivnih čarapa s različitim stupnjevima kompresije moguće je spriječiti nedostatnu cirkulaciju u nogama.

Silver Wave tehnologija

Solidea kompresivne hlačice djeluju tako da tkanina u obliku „vala“ stimulira otežanu mikrocirkulaciju i oslobađa vodu iz masnih stanica koja je prvi pokazatelj narančine kore.

  • Solidea Facebook
  • Solidea Instagram

POPUSTI

Pratite našu facebook i instagram stranicu

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Kako Vam možemo pomoći?

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300,00 Kn

 © Copyright  2021 NAOS PLUS, J. Crnobori 103c, 52100 Pula, Hrvatska