Solidea Info

Prijeđi na najelegantniju graduiranu kompresiju na svijetu:  revolucionarne tkanine i najsuvremenija tehnologija za lijepe i njegovane noge

SOCKS FOR YOU Bamboo

Solidea SocksForYou Bamboo

Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana.

Calzificio Pinelli

Calzificio Pinelli

Osnivač Solidee, Enzo Pinelli, pokrenuo je Calzifico Pinelli 1976. godine. Njegova posvećenost i briga o detaljima stvorila je od Solidee jak i prepoznatljiv brand koji je zauvijek promijenio svijet čarapa.

Linija Venere

Solidea Venere

Upoznaj savršene "bazne" hulahopke! 

Neovisno o kompresiji koju nosite, modeli Venere hulahopki daju vam osjećaj druge kože. 

Kako odabrati veličinu

Kako odabrati veličinu Solidea

Kako bi Vam čarape i hulahopke savršeno pristajale važno je odrediti veličinu. Veličinu Solidea čarapa i hulahopki možete odrediti pomoću tablica usporedbom visine i težine.

Saznaj više

Kako pravilno obuti kompresivne čarape

Solidea Hr

Kompresivne čarape najbolje je obuti ujutro odmah nakon ustajanja i tuširanja, budući da noge u tom periodu još nisu natečene. 

Kliničke studije

Celulit

Učinkovitost proizvoda Solidea dokazala su rigorozna znanstvena ispitivanja, povjerena uglednim istraživačkim laboratorijima i objavljena u uglednom časopisu "Flebologia".

Proširene vene

Bolne noge

Proširene vene na nogama nasljedna su bolest koja pogađa ponajprije žene. Međutim, neugodan se problem može spriječiti i ukloniti.

Zašto nositi preventivne kompresivne čarape

Solidea Venere

Svakodnevnim nošenjem preventivnih kompresivnih čarapa s različitim stupnjevima kompresije moguće je spriječiti nedostatnu cirkulaciju u nogama.

Silver Wave tehnologija

silver-wave-tehnologija

Solidea kompresivne hlačice djeluju tako da tkanina u obliku „vala“ stimulira otežanu mikrocirkulaciju i oslobađa vodu iz masnih stanica koja je prvi pokazatelj narančine kore.