TRČITE, HODATE, VJEŽBATE, A CELULIT NE ODLAZI? ISPROBAJTE SILVER WAVE!

Preventivna kompresija 15/21 mmHg

SILVER WAVE SLIMMING SLEEVES
Kompresivni mikromasažni rukavi smanjuju nakupine celulita, oblikuju i dreniraju ruke. 
Savršeno udoban, ovaj steznik idealan je za cjelodnevno i svakodnevno nošenje. Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka. 

Izrađeni su od prozračnog materijala s dodatkom Meryl Skinlife mikroniti koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa te umanjuje znojenje i svrbež. Bakteriostatska vlakna s ionima srebra održavaju kožu čistom, suhom i zdravom.

Za idealni učinak preporučuje se svakodnevno nošenje, najmanje 8 sati dnevno.
Dostupni u crnoj i champagne boji, kako bi ostali nevidljivi ispod odjeće.

Boje: 

Sastav: 80% POLYAMIDE 20% ELASTANE 

Veličine: S - M - L 

Solidea Slimming Sleeves

ZDRAVIM ŽIVOTNIM NAVIKAMA PROTIV CELULITA:

Probava

I neuredna probava je krivac za celulit. Regulira se namirnicama bogatim  vlaknima te povećanim unosom tekućine. U organizam na dan unesite dvije do dvije i pol litre vode, biljnog čaja, svježe cijeđenih voćnih ili povrtnih sokova. 

Prehrana

U jelovnik uvrstite obilje svježih, zdravih namirnica. Povrće je jedan od najjačih saveznika u borbi protiv celulita, osobito zeleno lisnato i drugo povrće bogato vitaminom C jer povećava proizvodnju kolagena koji utječe na tonus kože.

Kretanje

Hodajte, plešite, vježbajte jer previše sjedenja loše utječe na cirkulaciju. I naposljetku, ne zaboravite da celulit, koji nastaje tijekom dugog niza godina neće nestati preko noći, što god učinili. Ali upornošću i stvaranjem novih navika moguće je ublažiti „narančinu koru“ i poboljšati izgled kože.