TRČITE, HODATE, VJEŽBATE, A CELULIT NE ODLAZI? ISPROBAJTE SILVER WAVE!

Preventivna kompresija 

SILVER WAVE SHORT 
Kompresivne hlačice sa mikromasažnom valovitom strukturom za tretman kod lokaliziranih nakupina celulita na bokovima i stražnjici.

Smanjuju nakupljanje vode te sprječavaju nastanak proširenih vena i kapilara. Izrađene su od prozračnog materijala s dodatkom Meryl Skinlife mikronitima koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa te umanjuje znojenje i svrbež.
 
Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka. 

Koristiti tijekom dana za sve fizičke aktivnosti: hodanje, vježbanje, sport. Za idealni učinak preporučuje se svakodnevno nošenje, najmanje 8 sati dnevno.

Dostupne u crnoj i champagne boji, kako bi ostale nevidljive ispod odjeće.

Boje: 

Sastav: 80% POLYAMIDE 18% ELASTANE 2% PAMUK

Veličine: 1-S - 2-M - 3-ML - 4-L - 4XL-XL - 5X-XXL

ZDRAVIM ŽIVOTNIM NAVIKAMA PROTIV CELULITA:

Probava

I neuredna probava je krivac za celulit. Regulira se namirnicama bogatim vlaknima te povećanim unosom tekućine. U organizam na dan unesite dvije do dvije i pol litre vode, biljnog čaja, svježe cijeđenih voćnih ili povrtnih sokova. 

Prehrana

U jelovnik uvrstite obilje svježih, zdravih namirnica. Povrće je jedan od najjačih saveznika u borbi protiv celulita, osobito zeleno lisnato i drugo povrće bogato vitaminom C jer povećava proizvodnju kolagena koji utječe na tonus kože.

Kretanje

Hodajte, plešite, vježbajte jer previše sjedenja loše utječe na cirkulaciju. I naposljetku, ne zaboravite da celulit, koji nastaje tijekom dugog niza godina neće nestati preko noći, što god učinili. Ali upornošću i stvaranjem novih navika moguće je ublažiti „narančinu koru“ i poboljšati izgled kože.

  • Solidea Facebook
  • Solidea Instagram

POPUSTI

Pratite našu facebook i instagram stranicu

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Kako Vam možemo pomoći?

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300,00 Kn

 © Copyright  2021 NAOS PLUS, J. Crnobori 103c, 52100 Pula, Hrvatska