TRČITE, HODATE, VJEŽBATE, A CELULIT NE ODLAZI? ISPROBAJTE SILVER WAVE!

Preventivna kompresija 

SILVER WAVE CORSARO 

Sastav: 80% POLYAMIDE 18% ELASTANE 2% PAMUK

Veličine: 1-S - 2-M - 3-ML - 4-L - 4XL-XL - 5X-XXL

Solidea Silver wave Corsaro
Kompresivni steznik, dužine do iznad gležnja, idealan za fizičke aktivnosti na otvorenom ili tjelovježbu. Za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležanja.

Smanjuje nakupljanje vode te sprječavaju nastanak proširenih vena i kapilara. Izrađen je od prozračnog materijala s dodatkom Meryl Skinlife mikronitima koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa te umanjuje znojenje i svrbež.

Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka. 

Koristiti tijekom dana za sve fizičke aktivnosti: hodanje, vježbanje, sport. Za idealni učinak preporučuje se svakodnevno nošenje, najmanje 8 sati dnevno.

Boje: 

ZDRAVIM ŽIVOTNIM NAVIKAMA PROTIV CELULITA:

Probava

I neuredna probava je krivac za celulit. Regulira se namirnicama bogatim vlaknima te povećanim unosom tekućine. U organizam na dan unesite dvije do dvije i pol litre vode, biljnog čaja, svježe cijeđenih voćnih ili povrtnih sokova. 

Prehrana

U jelovnik uvrstite obilje svježih, zdravih namirnica. Povrće je jedan od najjačih saveznika u borbi protiv celulita, osobito zeleno lisnato i drugo povrće bogato vitaminom C jer povećava proizvodnju kolagena koji utječe na tonus kože.

Kretanje

Hodajte, plešite, vježbajte jer previše sjedenja loše utječe na cirkulaciju. I naposljetku, ne zaboravite da celulit, koji nastaje tijekom dugog niza godina neće nestati preko noći, što god učinili. Ali upornošću i stvaranjem novih navika moguće je ublažiti „narančinu koru“ i poboljšati izgled kože.