top of page
OBLIKUJ TIJELO HODAJUĆI

Be You Tonic Micromassage

120,00 €

(904,14 kn)

NOVO - Mikromasažne steznik-tajice za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležnja. Poboljšavaju tonus i izgled struka, stražnjice i bedara.
Trodimenzionalna tkanina vrši blagotvornu masažu koja potiče mikrocirkulaciju i pomaže u eliminaciji viška tekućine iz tijela. Tkanina stvara lagane reljefne linije na koži što potvrđuje učinak drenaže. Reljefne linije nestaju nekoliko sati nakon nošenja, a koža ostaje glatka.

Tkanina sadrži mineralni dodatak FIR (Far Infrared Rays) koji stimulira prirodnu toplinsku energiju tijela, pretvara je u infracrvene zrake koje šalje natrag u tkivo kože s ugodnim učinkom kontrole temperature.
Tajice su namijenjene za kontrolu i ublažavanje venskog i limfnog povratka, kako bi se spriječio jedan ili više poremećaja cirkulacije (edem, duboka venska tromboza, proširene vene, limfedem).
Osmišljene su kao pomoć pri tretiranju narančine kore (celulita), za tretiranje lipedema, te kao pomoć tijekom dnevnih i sportskih aktivnosti.
Materijal je neproziran i elastičan, odlično prijanja uz tijelo te s antimikrobnim tretmanom kako bi se spriječila pojava neugodnih mirisa.

Napomena: obzirom da imaju kompresivnu funkciju tajice imaju ojačane šavove - pogledati sliku u galeriji.

BOJA:

VELIČINE (pogledati tablicu):

1-S / 2-M / 3-ML / 4-L / 5-XL

SASTAV:

82% POLYAMIDE, 18% ELASTANE

KOMPRESIJA:

Solidea Silver support steznik za gležanj
Oblikuj svoje tijelo

Be You linija je spoj inovativnosti i standarda visoke kvalitete, a sve u svrhu oblikovanja tijela i dobrobiti nogu. Elastični materijali odlično prijanjaju uz nogu, dok istovremeno omogućavaju transpiraciju i termoregulaciju kože. Tretirani su antimikrobnim tretmanom kako bi se spriječila pojava neugodnih mirisa. Prikladne za svakodnevnu i sportsku upotrebu.

bottom of page