POSEBAN OSJEĆAJ UGODE I SIGURNOSTI KOD SVIH SPORTSKIH AKTIVNOSTI

Preventivna kompresija 12/15 mmHg

ACTIVE ENERGY
Specijalno dizajnirane kompresivne dokoljenke za zaštitu i povećanje performansi kod svih sportskih aktivnosti.

Primjena kompresijske odjeće u sportu služi povećanju performansi sportaša i bržem oporavku. Solidea je, kao i uvijek, otišla korak dalje: Active Energy dokoljenke sa patentiranim „valom“ omogućavaju brže uklanjanje mliječne kiseline i regeneraciju mišićnih vlakana, suha stopala bez neugodnih mirisa.

Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka. 

Za sve sportske aktivnosti: trčanje, biciklizam, nogomet... 

Boje: 

Sastav: 82% POLYAMIDE 18% ELASTANE 

Veličine: 1-S - 2-M - 3-ML - 4-L - 4XL-XL - 5X-XXL

Solidea Active Energy

Sportom do zdravlja

Bavljenje sportom, i to onim koji je naš osobni izbor, te prilagođenim našoj tjelesnoj pripremljenosti, trebalo bi biti sastavnica našeg svakodnevnog života i danas je sve važniji čimbenik održavanja zdravlja, tjelesne kondicije, radne sposobnosti i duševne ravnoteže - jednostavno sinonim zadovoljstva. I zato odaberite aktivnost koja vam najviše odgovara, u svakodnevnom trajanju od 30 minuta.

Sportska aktivnost je i brzo hodanje. Ukoliko ste u mogućnosti, dajte sebi 30 minuta dnevno za ovu jednostavnu aktivnost i nadišite se svježeg zraka, otpustite sve misli i jednostavno uživajte. U kratkom periodu primjetiti ćete pozitivne promjene.