Hulahopke odavno nisu tek neka sporedna krpa koju nosite ispod hlača u zimskim mjesecima. One upotpunjuju svaku odjevnu kombinaciju, bilo svakodnevnu, poslovnu ili svečanu - od najležernije do najglamuroznije. A Solidea zna kako „zdrave“ hulahopke i čarape učiniti još privlačnijim!

Čarape štite od hladnoće i jedan su od najboljih elemenata ženskog outfit-a. Izabrati prave čarape nije jednostavno i ne ide po principu uzimanja prvih s police.

Mnoge žene upravo kada je u pitanju izbor hulahopki ne pristaju na kompromis jer hulahopke su nužan dio ženskog odijevanja, bilo za poslovne i dnevne varijante bilo da je riječ o večernjem looku.

I kod hulahopki postoje modni trendovi koji se slijede i poštuju, a to svake sezone ovisi o godišnjem dobu, no ipak Vaš način modnog izražavanja je najvažniji.

Ove godine jednostavno ne može ništa proći bez sive boje, pa nikako nemojte propustiti ove zime obući sive hulahopke (SOLIDEA SELENE 70).

Osim što izgledaju lijepo, možete ih kombinirati sa svim stilovima, a trajati će cijelu sezonu(najvjerojatnije i slijedeću).

Ukoliko ne volite hulahopke u boji, klasična crna varijanta nadopuniti će Vašu garderobu elegancijom, bilo da ih nosite u kombinaciji sa salonkama, gležnjačama ili čizmama.

Savjet: kombinirate li cipele i hulahopke iste boje, izgledat ćete mnogo mršavije. Zato uvijek birajte hulahopke u boji obuće.

Kod izbora hulahopki odaberite SOLIDEU: izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome da li na radnom mjestu dugo sjedite ili stojite.

Čarape s Meryl Skinlife inovativnim mikronitima koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprečava razvijanje neugodnih mirisa (bakteriostatična je) te umanjuje znojenje i svrbež.

Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge.

Noge će Vam na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Za svečanie prigode odaberite SOLIDEA MICRO RETE 70 – nov i neodoljiv prijedlog Solidee za personalizaciju osobnog stila daškom elegancije i zavodljivosti.

Njegujte svoje noge i priuštite im samo najbolje, dobrobit i eleganciju tijekom cijelog dana s čarapama SOLIDEA.

#solideahr

34 views0 comments

Updated: Oct 9, 2019

Proširene vene na nogama nasljedna su bolest koja pogađa ponajprije žene. Međutim, neugodan se problem može spriječiti i ukloniti.Težina u nogama, otečeni gležnjevi, grčevi, utrnulost i svrbež: to su prvi znakovi da nešto nije u redu s krvotokom u našim venama. Smatra se da otprilike 15 posto osoba ima takve smetnje, od čega su čak više od tri četvrtine žene. Problemi s venama pretežito su nasljednog podrijetla: u obiteljima u kojima su oba roditelja patila od proširenih vena, ista će sudbina u 80 posto slučajeva snaći i njihovu djecu.


Kako nastaju?

Riječ je o trajnom proširenju krvnih žila, najčešće na nogama, koje se pojavljuje u obliku potkožnog "užeta", plavičastog i iskrivljenog. Način na koji nastaje lako je objašnjiv. Krv cirkulira kroz dva venska sustava, površinski i dubinski, koji su međusobno povezani sitnim venama. Da bi iz nogu stigla u srce, krv mora pobijediti silu težu. To se odvija zahvaljujući stezanju mišica na listovima i pritisku stopala u pokretu. Niz zalistaka unutar vena sprečava da krv teče unatrag. Ako oni loše funkcioniraju, krv se zadržava i proširuje vene.


Što ih potiče?

Proširene su vene uzrokovane konstitucijskom slabošću (najčešće nasljednom) stijenki vena i zalistaka. Postoji međutim i niz drugih predispozicija:


* predugo stajanje na poslu ili kod kuće

* zatvor

* endokrine smetnje koje izazivaju povećanje estrogena i progesterona u krvi; tu posebno valja pripaziti na kontracepcijske pilule

* pretilost

* trudnoća


Prevencija


Recite DA:

Šetnjama, sportu, tuširanju, laganoj dijeti, odmoru s podignutim nogama, elastičnim čarapama, posjetu liječniku već na prvi znak smetnji.


Recite NE:

Predugom sjedenju, predugim stajanju, pretilosti, lijenoj probavi, pušenju, pretoploj kupki, tijesnoj odjeći, predugom sunčanju, saunama, depilaciji vrućim voskom.


Solidea kompresivne čarape nude pregršt modela i boja kako bi upotpunile svaku garderobu. A što je najbolje, neće Vam puknuti u nezgodnom trenutku jer postaju vaša "druga koža".

#solideahr

9 views0 comments

Updated: Oct 9, 2019

Stigla je jesen, jutra i večeri su hladne, te naše noge zahtijevaju adekvatnu zaštitu i njegu.


Vrijeme je i za kupnju novih čarapa i hulahopki(ukoliko nosite Solideu, sigurno ih imate od prošle godine): one upotpunjuju svaku odjevnu kombinaciju, bilo svakodnevnu, poslovnu ili svečanu - od najležernije do najglamuroznije. Kod izbora hulahopki odaberite Solideu: izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome da li na radnom mjestu dugo sjedite ili stojite. Noge će Vam na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.


Kompresivna čarapa omogućiti će Vašim nogama da ostanu svježe za vrijeme radnog vremena, one neće oticati, bez obzira na visinu potpetice, dugo sjedenje ili stajanje.

Plave, sive i crne kombinacije upotpunite čarapom koja je „nevidljiva“: VENERE 70 u boji sabbia.

#solideahr

3 views0 comments

NAPOMENA:
Informacije o zdravstvenim poremećajima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika. 

  • Solidea Facebook
  • Solidea Instagram

POPUSTI

Pratite našu facebook i instagram stranicu

SLUŽBA ZA KORISNIKE

Kako Vam možemo pomoći?

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300,00 Kn

 © Copyright  2021 NAOS PLUS, J. Crnobori 103c, 52100 Pula, Hrvatska