ZAŠTO NOSITI KOMPRESIVNE ČARAPE

Svakodnevnim nošenjem preventivnih kompresivnih čarapa s različitim stupnjevima kompresije moguće je spriječiti nedostatnu cirkulaciju u nogama.

Hulahopke odavno nisu tek neka sporedna krpa koju nosite ispod hlača u zimskim mjesecima. One upotpunjuju svaku odjevnu kombinaciju, bilo svakodnevnu, poslovnu ili svečanu - od najležernije do najglamuroznije. A Solidea zna kako „zdrave“ hulahopke i čarape učiniti još privlačnijim!

 

Zašto nositi preventivne kompresivne čarape?

  • Svakodnevnim nošenjem preventivnih kompresivnih čarapa s različitim stupnjevima kompresije moguće je spriječiti i izliječiti nedostatnu cirkulaciju u nogama.

  • Pritisak koji stvaraju ovakve čarape na nogu je fiziološki optimiziran. Najveći pritisak je oko gležnjeva i opada prema natkoljenicama, što u praksi ubrzava cirkulaciju jer na izvjestan način pumpa krv iz nogu prema srcu.

  • Tako se izbjegava stagnacija krvi u venama. Glavne osobine preventivnih kompresivnih čarapa su odlično prianjanje i udobnost. Druge osobine su transparentnost, mekoća, trajnost i mogućnost izbora cijelog spektra boja, što je bitno jer se pokazalo da mnoge ih žene nastavljaju nositi i kad tegobe prođu.

Čarape štite od hladnoće i jedan su od najboljih elemenata ženskog outfit-a. Izabrati prave čarape nije jednostavno i ne ide po principu uzimanja prvih s police.

Mnoge žene upravo kada je u pitanju izbor hulahopki ne pristaju na kompromis jer hulahopke su nužan dio ženskog odijevanja, bilo za poslovne i dnevne varijante bilo da je riječ o večernjoj toaleti.

 

I kod hulahopki postoje modni trendovi koji se slijede i poštuju, a to svake sezone ovisi o godišnjem dobu, no ipak Vaš način modnog izražavanja je najvažniji. Osim što izgledaju lijepo, možete ih kombinirati sa svim stilovima, a trajati će cijelu sezonu(najvjerojatnije i slijedeću).

 

Ukoliko ne volite hulahopke u boji, klasična crna varijanta nadopuniti će Vašu garderobu elegancijom, bilo da ih nosite u kombinaciji sa salonkama, gležnjačama ili čizmama.

Savjet: kombinirate li cipele i hulahopke iste boje, izgledat ćete mnogo mršavije. Zato uvijek birajte hulahopke u boji obuće.

 

Kod izbora hulahopki odaberite SOLIDEU: izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome da li na radnom mjestu dugo sjedite ili stojite.

Čarape s Meryl Skinlife inovativnim mikronitima koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprečava razvijanje neugodnih mirisa (bakteriostatična je) te umanjuje znojenje i svrbež.

Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge.

Noge će Vam na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Za svečanie prigode odaberite SOLIDEA BURLESQUE 70 – nov i neodoljiv prijedlog Solidee za personalizaciju osobnog stila daškom elegancije i zavodljivosti.

Njegujte svoje noge i priuštite im samo najbolje, dobrobit i eleganciju tijekom cijelog dana s čarapama SOLIDEA.

#solideahr

NAPOMENA:
Informacije o zdravstvenim poremećajima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu farmaceuta i liječnika.