top of page
OBLIKUJ TIJELO SVAKODNEVNO

Be You Tonic Micromassage

120,00 €

(904,14 kn)

Mikromasažne steznik-tajice za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležnja. Poboljšavaju tonus i izgled struka, stražnjice i bedara.
Trodimenzionalna tkanina vrši blagotvornu masažu koja potiče mikrocirkulaciju i pomaže u eliminaciji viška tekućine iz tijela. Tkanina stvara lagane reljefne linije na koži što potvrđuje učinak drenaže. Reljefne linije nestaju nekoliko sati nakon nošenja, a koža ostaje glatka.

Tkanina sadrži mineralni dodatak FIR (Far Infrared Rays) koji stimulira prirodnu toplinsku energiju tijela, pretvara je u infracrvene zrake koje šalje natrag u tkivo kože s ugodnim učinkom kontrole temperature.
Tajice su namijenjene za kontrolu i ublažavanje venskog i limfnog povratka, kako bi se spriječio jedan ili više poremećaja cirkulacije (edem, duboka venska tromboza, proširene vene, limfedem).
Osmišljene su kao pomoć pri tretiranju narančine kore (celulita), za tretiranje lipedema, te kao pomoć tijekom dnevnih i sportskih aktivnosti.
Materijal je neproziran i elastičan, odlično prijanja uz tijelo te s antimikrobnim tretmanom kako bi se spriječila pojava neugodnih mirisa.

Napomena: obzirom da imaju kompresivnu funkciju tajice imaju ojačane šavove - pogledati sliku u galeriji.

BOJA: